Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  AOC 27" Q27E3UMF Monitor

  Kategória: Monitor

  Cikkszám: Q27E3UMF

  • 109 220 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  QHD felbontás

  A 2560 x 1440 felbontású Quad HD (QHD) kiváló képminőséget és éles képeket kínál, amelyek a legapróbb részleteket is felfedik. A szélesvásznú 16:9-es képarány rengeteg helyet biztosít a szétterüléshez és a munkához, valamint lehetővé teszi, hogy a játékokat vagy a filmeket eredeti méretükben élvezhesse.


  Állítható magasságú állvány

  Emelje fel vagy engedje le a képernyőt, hogy megfeleljen az egyén magasságának és ülési preferenciáinak. A könnyen állítható állvány több órányi kényelmet biztosít.


  USB Hub

  Az AOC monitorjaiban található beépített USB-elosztók egyszerű használatot és praktikusságot biztosítanak az asztalon. Az oldalra szerelt portok könnyen elérhetők anélkül, hogy rájuk néznénk; az elvesztegetett idő lemondása a PC-tok hátuljának keresésével, hogy szabad USB-portot találjanak.


  Teljes ergonómia

  Érezd a kényelmet! Az AOC magassága, dőlésszöge és állítható forgatható állványai segítenek megtalálni a legkényelmesebb és legegészségesebb pozíciót.


  Pivot funkció

  A forgó funkciónak köszönhetően monitora 180°-kal elforgatható fekvő nézetből álló módba, ami különösen hasznos az asztali publikáláshoz.


  Villogásmentes

  Az AOC Flicker-Free Technology DC (egyenáramú) háttérvilágítású panelt használ, csökkentve a villogó fényszintet. A szem megerőltetése és fáradtsága teljesen minimálisra csökkentve, nyugodtan élvezheti a hosszú, intenzív játékmeneteket kényelmesen!


  Alacsony kék fény

  Az AOC Lowblue Light megvédi Önt a káros kék fénytől, amely hosszú kezelések során szemfájdalmat, fejfájást és alvászavarokat okoz. Lowblue Light funkciónk a színkompozíció feláldozása nélkül csökkenti a kibocsátott káros hullámhosszokat, így mentesíti az élményt a szemkárosodástól.


  Adaptív szinkronizálás

  Az Adaptive Sync összehangolja a monitor függőleges képfrissítési gyakoriságát a GPU által biztosított képfrekvenciával, így a játékmenet és a hétköznapi játékélmény még gördülékenyebbé válik azáltal, hogy kiküszöböli a dadogást, a szakadást és a remegést. Ez a funkció akkor is hasznos, ha videókat és más vizuális médiát néz, a gördülékenyebb szórakozás érdekében.


  Hangszórók

  A beépített hangszórók megkönnyítik a kapcsolatot a családdal, a barátokkal és a kollégákkal. Filmek, zene, játékok és egyebek esetén minőségi hangot élvezhet anélkül, hogy külső hangszórókat kellene csatlakoztatnia.


  Keret nélküli kivitel

  A modern és vonzó megjelenés mellett a keret nélküli kialakítás zökkenőmentes többmonitoros beállítást tesz lehetővé. A kurzor/ablakok többé nem vesznek el az előlapok sötét szakadékában, amikor sok kijelzőt egymás mellé helyeznek.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek