Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Apocalipsis

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 505330

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 520 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  NÉZD MEG A KÖVETKEZŐ JÁTÉKOKAT!

  https://store.steampowered.com/app/1066760/Moonshiners_The_Game/


  KI MOST!

  https://store.steampowered.com/app/1684400/Best_Month_Ever/


  KI MOST!

  https://store.steampowered.com/app/1668130/orbitindustries/


  A Játékról

  Az Apocalipsis: Harry at the End of the World egy hagyományos point-and-click kalandjáték, a Samorost és a Machinarium hiába, ahol a rejtvények megoldása a felfedezés és a siker érzésével jár. Ez a játékstílus a 15. századi metszetek ihlette egyedi művészeti stílussal ötvözve tökéletes hátteret teremt a szívfájdalomról, a megváltásról és a szó szoros értelmében a világ végéről szóló történethez.  Az Apocalipsisben Harryként játszol, aki számára kedvese elvesztése világvége volt. Most ki kell merészkednie a furcsa, kellemetlen vidékekre, hogy visszaszerezze. Útja során fantasztikus lényekkel találkozik, egyenesen a 15. századi európai művészek elméjéből, és végül legyőzi saját, személyes démonait. Nergal, a Behemoth zenekar vezetője narrációjával, valamint Behemoth zenéjének új, hangulatos feldolgozásával ez egy emlékezetes utazás lesz.  Az Apocalipsis megosztja művészeti stílusát a középkorral, a játék világát pedig a Jelenések könyve ihlette, és átitatja a középkori filozófia és hiedelmek, a történet pedig Dante Alighieri „Isteni színjátékából” merít. Az Apocalipsis minden helyszínét és szereplőjét a 15. és 16. századi művészek, például Hans Holbein, Michael Wolgemut és Albrecht Dürer klasszikus fametszetei ihlették. A középkori művészet és filozófia párosítása videojátékokkal valami egyedit hoz létre, amilyet még soha nem látott.

  Gyere, elviszünk egy olyan utazásra, amelyet nem felejtesz el!

  AZ APOKALIPSZISBEN TE LESZ:  • Játssz egy klasszikus point-and-click kalandjátékot egy csavarral  • Tanúja a középkori művészet életre keltésének egy videojátékban  • Találd meg Behemoth zenéjének új, komor feldolgozását a játékban  • Hallgasd meg Behemoth Nergal sötét hangját, amely elmeséli Harry történetét  • Találkozzon élőlényekkel egyenesen a 15. századi kódexekből  • Tapasztaljon meg egy utazást a végidőkön keresztül, és tekintse meg az elérhető befejezések egyikét  • Látogasson el több mint két tucat egyedi helyszínre, ahol rejtvényeket kell megoldani, és rejtett jelentéseket kell felfedezni  • Szerezz eredményeket, akárcsak 1495-ben!

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2018-02-28
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Apocalipsis termékhez

  Hasonló termékek