Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Apple Watch Series 8 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok, csillagfény sportszíj (MNP63CM/A)

  Kategória: Okosóra

  Cikkszám: MNP63CM/A

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:

  Nagy lépés az egész­ségért.
  Nélkülözhetetlen társad most még többet tud. Új test­hőmérséklet-figyelés funkciója hasznos infor­mációkkal szolgál a menstruá­ciós ciklusodról. *1 Az Ütközés­észlelés a segítségedre lehet vész­helyzetek­ben. *2 Az Alvás­fázisokkal alaposabban megismerheted alvási szokásaidat, a tovább­fejlesztett Edzés appal pedig új lehető­ségeket próbálhatsz ki a moz­gáshoz. Az egészség órája a jövőből minden eddiginél jobban mutat.
  Dizájn és strapabíróság.
  Gyönyörű. És az is marad.
  Egységesen letisztult. Határtalanul dizájnos.
  Az Apple Watch Series 8 kijelzője nagy, gyönyörű, és mindig be van kapcsolva. A keskeny peremnek köszönhetően a teljes előlapot kitölti, elegánsan hozzásimulva az óratok íveihez.
  Mindig bekapcsolt Retina kijelző. Lenyűgöző ránézni. Élmény használni.
  A ragyogó, mindig bekapcsolt kijelzőn a részletgazdag számlapok csodásan mutatnak, és az órád felemelése nélkül is könnyen leolvashatók. A nagyobb kijelzőn jól elférnek a kedvenc komplikációid, és könnyű koppintani, gépelni és lapozni rajta.
  Nagyon bírja a gyűrődést.
  A gyönyörű, teljes előlapot kitöltő, mindig bekapcsolt kijelzőt olyan innovatív megoldások felhasználásával alkottuk meg, melyek rendkívüli tartósságot biztosítanak. A vastag óraüveg, a robusztus vonal­vezetés és a sík alap ellenállóvá teszi a repedések­kel szemben.
  Repedésálló. Strapabírónak terveztük. Porálló. IP6X tanúsítással. *3 Vízálló. WR50-es vízállóság, hogy úszhass is vele. *4
  Egészség. Egészségről, tudatosan.
  Minél többet tudsz az egészségedről, annál többet tehetsz érte. Az Apple Watch Series 8 fejlett érzékelőkkel segít alaposabban meg­ismerni az általános állapotodat.
  Test­hőmérséklet-figyelés.
  Értsd meg jobban a ciklusod. Az Apple Watch Series 8 alvás közben új, innovatív érzékelővel követi a test­­hőmérsékletedet, megmutatva, ho­gyan alakul az idővel. A Ciklus­követés erre ala­pozva tudja vissza­menőleg meg­becsülni a pete­érésed idejét, amely hasznos lehet a család­ter­vezéshez. A pulzus­mérésekkel és a ciklus­napló adataival kiegészítve így részletesebb képet kaphatsz a menstruációs ciklusodról.
  Egyszerűbben megbecsülhető, mikor ovulálhattál.
  Menstruáció előrejelzése. Könnyebb követni. A csuklódon mért hőmérsékleted alapján jobb előre­jelzéseket kaphatsz a menstruációd­ról. Mostantól pedig arról is tud értesíteni az órád, ha a naplózott adataid lehetséges eltérést mutatnak a ciklusodban, például szabály­talan vagy elhúzódó menstruá­ciót. Ciklus­előzményeidet az orvosoddal is megoszthatod, hogy részletesebb információkra alapozhassátok beszélgetéseiteket. *5
  Ciklus­követési adataid az eszközödön maradnak, és titkosításra kerülnek, amikor a telefonodat jelkód, Touch ID vagy Face ID segítségével lezárod.
  Álmaid órája.
  Az Alvás app az alvás­időd rögzítése mellett azt is meg­mutatja, mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel.
  Készíts EKG-t, bármikor.
  Az Apple Watch Series 8 az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni. *6
  Véroxigénszint-mérés.
  Egy frissítő innováció. Az Apple Watch Series 8 figyelemre méltó érzéke­lőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigén­szinted. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, ezeket az adatokat pedig bármikor áttekintheted.*7
  Gyógyszer- és vitamin­szedés óramű­pontossággal.
  Az Apple Watchon egyszerűen naplózhatod, hogy mikor vetted be a gyógyszereid, a vitaminjaid vagy a táplálék­kiegészítőid, és a Gyógyszerek appban diszkréten és átláthatóan követheted a felvitt adatokat. *8
  Biztonság.
  Innováció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.
  Ütközésészlelés. Segélykérés automatizálva. Az Apple Watch Series 8 mostantól képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartóz­kodási helyed, és a vészhely­zeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért. *2 Az Apple Watch az ütközés­észleléshez egy tovább­fejlesztett, három­tengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulás­mérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamika­tartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS-t, valamint egy fejlett szenzor­fúziós algo­ritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűjtöttek össze, hogy képes legyen észlelni, ha súlyos autóbaleset ér.
  Esésészlelés.
  Az Apple Watch Series 8 észleli, ha nagyot esel, és segély­hívást indít, ha mozgás­képtelen állapotba kerülsz. A funkció optima­lizá­lása az Edzés app használata közben történik.
  Vészhelyzet – SOS.
  Ha hosszan lenyomod az oldalsó gombot, az Apple Watch képes hívást indítani a helyi sürgősségi segély­szolgálatok irányába, valamint megosztani velük, hol vagy. *2
  Fitnesz.
  Nagyon megmozgat.
  Új lehetőségek az edzéshez. Érj el új személyes csúcsokat. Guggolás, spinning, fartlek vagy bármi más – a tovább­fej­lesztett Edzés appban az Apple Watchnak van hozzá egy edzése. Az új Edzés­nézetekkel pedig fejlettebb mérő­számokat, például pulzus­zónákat és személyre szabott intervallumokat is láthatsz, hogy kitartson a lendületed.
  Pulzus­zónák.
  Mérd fel gyorsan, hogy épp milyen intenzitással edzel. Az órád az egész­séggel kap­csolatos adataid alapján automatikusan ki­számítja és személyre szabja az edzési zónáidat, de akár te is beállíthatsz magadnak tarto­mányokat.
  Edzések a terveid szerint.
  Alakítsd az aktív és a pihenési intervallumokat a saját edzési stílu­sodhoz. Menet közben tempó-, pulzus-, lépés­frekvencia- és teljesítmény­értesítéseket is kaphatsz. Formáld magadhoz, hogy a legjobb formád hozhasd.
  Kapcsolatban a világgal.
  Telefonálj, küldj üzeneteket, streamelj zenét és indíts segélyhívást. *9
  Apple Pay.
  Fizess az óráddal, egyetlen mozdulattal az Apple Payjel. *10
  Alacsony töltöttségű mód. Ha jól jönne a hosszabbítás.
  Az akkumulátor 18 órán át bírja – vagy akár 36 órán át, ha bekapcsolod az új, alacsony töltöttségű módot. *11 Ez remek megoldás, amikor nincs a köze­led­ben a töltőd, például egy hosszú repülőúton.
  App Store és számlapok.
  Ahány óra, annyi stílus.
  Kedvenc appjaid, az órádon is. Az App Store ban több tízezer alkalmazást érhetsz el közvetlenül az Apple Watchodról – így bármiért rajongsz, tökéletesen sze­mélyre szabott eszközként használhatod. Egyedülállóan mutat. Az órád számlapját kedved szerint alakít­hatod a komplikációkkal, ráadásul mostantól a Nike számlapok is mindenki számára elérhetők.
  Környezet­védelem.
  Termékeink környezeti láb­nyomáért teljes élet­ciklusukat tekintve felelősséget vállalunk. Célunk, hogy egy nap csakis újra­hasznosított és fenn­tartható anyagokból készítsük az összes termékünket és csomagolásunkat. Az Apple Watchot úgy terveztük meg, hogy számos tulajdonságával hozzájárulhasson a környezeti hatások csökkentéséhez.
  Környezetvédelmi céljaink elérésének egyik lépése, hogy az Apple Watchhoz nem mellékelünk hálózati adaptert. A doboz egy mágneses Apple Watch-gyorstöltőt tartalmaz USB-C csatlakozós kábellel, amely kompatibilis az USB-C hálózati adapterekkel és a számító­gépek portjaival.
  1. A testhőmérséklet-figyelés funkció nem orvostechnikai eszköz, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezeléshez vagy bármilyen más egészségügyi célra.
  2. A Vészhelyzet – SOS funkció használatához az Apple Watchod vagy a közeledben lévő iPhone-od mobil­hálózati kapcsolata, vagy az eszköz internet­kapcsolatán keresztül történő Wi-Fi-hívás szükséges.
  3. Az Apple Watch Series 8 IP6X porállósági besorolású.
  4. Az Apple Watch Series 8 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban az Apple Watch Series 8 nem alkalmas búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri vagy mélyebbre merülsz vele. A vízállóság mértéke nem állandó jellemző, és idővel csökkenhet. További információ: support.apple.com/hu-hu/HT205000.
  5. A Cikluskövetés alkalmazás nem alkalmas fogamzásgátlási célokra. A Cikluskövetés alkalmazásból származó adatok nem használhatók betegségek diagnosztizálására.
  6. Az EKG app használatához Apple Watch Series 4 vagy újabb óra (az Apple Watch SE kivételével), valamint az iOS és a watchOS legújabb verziója szükséges. A kompatibilitásról az apple.com/hu/watch oldalon találsz további információt. Az EKG app használata 22 éves kor fölött ajánlott. Az Apple Watch az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardio­gramhoz hasonló EKG-t tud készíteni.
  7. A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkalmazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.
  8. A Gyógyszerek funkció soha nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt. A gyógyszereid beteg­tájékoztatója további információkat tartalmaz, de az egész­séged­del kapcsolatos döntések előtt minden esetben kérd ki a kezelő­orvosod véleményét.
  9. A nemzetközi segélyhívás funkció csak az Apple Watch Ultra (GPS + Cellular), az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular), az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) modellel használható. A támogatott országok és térségek listáját itt találod: apple.com/hu/watchos/feature-availability.
  10. Az Apple Pay nem minden országban érhető el. Az Apple Payt támogató országok és térségek listáját itt találod: support.apple.com/hu-hu/HT207957.
  11. Az egész napos akkumulátor-üzemidő meg­álla­pí­tá­sa a következőket tartalmazó 18 órás használat alapján történt: a pontos idő megtekintése 90 alkalommal, 90 értesítés, 45 percnyi alkalmazáshasználat és 60 percnyi edzés az Apple Watchról indított bluetoothos zene­leját­szással; az Apple Watch Series 8 (GPS) a teszt teljes, 18 órás ideje alatt csatlakoztatva volt egy iPhone-hoz is Bluetooth-kapcsolattal; az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) a 18 órás teszt alatt összesen 4 órán át csatlakozott LTE-hálózathoz, 14 órában pedig Bluetooth-kapcsolattal volt csatlakoztatva egy iPhone-hoz. A tesztelést az Apple 2022 augusztusában végezte az Apple Watch Series 8 (GPS) és az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) iPhone-nal párosított proto­típusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a konfigurációtól, a mobil­­­hálózattól, a jelerősségtől és számos egyéb körülménytől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.
  Technikai adatok:

  • 41 mm-es tokméret

  • Mindig bekapcsolt LTPO OLED Retina kijelző

  • Akár 1000 nites fényerő

  • Ion-X üveg kijelző az alumíniumtokon

  • Zafírkristály kijelző a rozsdamentesacél tokon

  • S8 SiP 64 bites, kétmagos processzorral

  • W3 vezeték nélküli chip

  • Fizikai visszajelzést adó Digital Crown

  • Gyorsulásmérő

  • Esésészlelés és Ütközés­észlelés; méréshatár: 256 g

  • Nagy dinamika­tartományú giroszkóp

  • Testhőmérséklet-figyelés

  • Véroxigénszint-érzékelő és Véroxigén app

  • Szívelektródák és EKG app

  • Harmadik generációs optikai pulzusmérő

  • Értesítés alacsony vagy magas pulzusról

  • Értesítés szabálytalan szívritmusról

  • Ütközésészlelés

  • Esésészlelés

  • 50 méterig vízálló

  • Porálló (IP6X besorolású)

  • Repedéseknek ellenálló óraüveg

  • Wi-Fi

  • Bluetooth 5.0

  • GPS/GNSS/GLONASS/BeiDou

  • Iránytű

  • Mindig bekapcsolt magasságmérő

  • Beépített hangszóró és mikrofon

  • 32 GB-os kapacitás

  • Gyorstöltés

  Méret:

  • Magasság: 41 mm

  • Szélesség: 35 mm

  • Mélység: 10,7 mm

  • Az alumíniumtok tömege: 32 g

  Az Apple Watch Series 8 használatához iPhone 8 vagy újabb iPhone és legalább iOS 16-os rendszer szükséges.
  Egyes szíjak csak külön kaphatók. Egyes funkciók nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven.
  A bőr- és rozsdamentesacél szíjak nem vízállók.
  A (PRODUCT)RED modellek eladásából származó bevétel egy részével az AIDS ellen küzdő Global Fund alapítványt és (RED) kezdeményezést támogatjuk. Mostantól 2022. december 31-ig az érintett összeg fele az alapítvány COVID-19-járvány leküzdésére irányuló tevékenységét segíti, ezzel is mérsékelve a hatást, amit a járvány kitörése mért az AIDS elleni küzdelemre.
  A funkciók változhatnak. Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven. A teljes listát itt találod. https://www.apple.com/hu/watchos/feature-availability/
   
  Beépített GPS Igen
  Lépésszámláló Igen
  Véroxigén mérés Igen
  Pulzusmérés csuklóról Igen
  EKG Igen
  Érintő kijelző Igen
  Por és vízállóság 50 méterig vízálló
  Óraüveg Ion-X üvegborítás
  Alvásfigyelő Igen
  Okostelefonos értesítés Igen
  #Processzor típusa S8 SiP 64 bites, kétmagos processzor
  RAM mérete 32 GB
  Kijelző típusa OLED
  Wi-Fi Igen
  Bluetooth Igen
  Tömeg 32 g
  Egyéb tulajdonságok
  Kijelző méretei: 1.61inch
  Kompatibilis operációs rendszer: watchOS
  Ajánlott: Uniszex
  Szíj/karperec anyaga: Szilikon
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Apple Watch Series 8 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok, csillagfény sportszíj (MNP63CM/A) termékhez

  Hasonló termékek