Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  AQUA KITTY UDX

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 2217420

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 3 715 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Az AQUA KITTY UDX bekerül a Steambe ebben a továbbfejlesztett Ultra Deluxe Edition kiadásban, beleértve az epikus Dreadnought módot!

  Te és a tejbányász cicákból álló csapatod legyőzte a víztől való félelmet, hogy lefúrja az óceán fenekét, és megkezdje a természetes képződő teljes zsírtartalmú tej hatalmas készleteinek kitermelését. Készülj fel a gyors tempójú tengeralattjáró-akcióra, megvédve a cicákat a zavaró mechanikus tengeri lényektől.

  FIGYELEM - Ennek a játéknak a megvásárlása magában foglalja az `AQUA KITTY - Milk Mine Defendert is, felár nélkül!


  A játékban 3 különböző fő játékmód közül választhatsz:

  CLASSIC – A normál játékmód, a robot tengeri lények tiszta hullámai, miközben védik a tejbányász cicákat. 4 tengeri terület van, mindegyik végén egy nagy főnökellenség. Haladjon át a térképen bármely kívánt útvonalon. Próbáld ki IS a különleges Infinite Espresso kihívás szintet, ahol nincs tejpumpa, amit meg kell védeni, és az ellenséges hullámok folyamatosan jönnek!

  ARCADE
  – Ez egy csavar a fő játékmódban, hozzáadott drágakövekkel, amelyeket összegyűjt, és frissítéseket vásárol. Ezek a frissítések minden szinten megmaradnak.

  DREADNOUGHT - A legújabb játékmód mélyen a víz alatt van beállítva, ahol hatalmas, több képernyős ellenséges dreadnought hajókon kell átrepülnöd, le kell gyengítened őket azáltal, hogy szétrobbantod az árnyékolt gyenge pontot, majd el kell pusztítanod a magot!!! (miközben próbálják kiszabadítani a bebörtönzött macskákat!)  Néhány fejlesztés az eredeti Milk Mine Defender játékhoz képest:
  Extra Bosses (tengerterületenként egy).
  Új Dreadnought mód 13, egyre huncutabb dreadnoughttal, amelyekkel meg kell küzdeni és elpusztítani.
  Továbbfejlesztett látványelemek, például új parallaxis görgető égbolt és egyéb továbbfejlesztett grafikus effektusok.
  Újra kiegyensúlyozott játékmenet.

  Megjegyzés: A játékot a legjobb Xbox vagy PS4 kontrollerrel játszani, mivel az analóg botokkal rendelkező kontrollerek adják a legpontosabb mozgásvezérlést. A billentyűzet vezérlése is támogatott. Az egérvezérlés nem támogatott.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2023-05-18
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a AQUA KITTY UDX termékhez

  Hasonló termékek