Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Ariete 4175 Gőztisztító készülék

    Kategória: Gőzölős tisztítók

    Cikkszám: 4175

    • 32 880 Ft
      Nettó ár: 25 890 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Töltse fel a tartályt 350 ml vízzel, indítsa el a terméket, és a gőz néhány másodpercen belül készen áll , kb. 18 perces folyamatos tisztításhoz.

    Az összehajtható testnek és a csuklós fejnek köszönhetően a Steam Mop Foldable 10 in 1 könnyedén mozog a legszűkebb helyeken is, és alaposan megtisztítja a bútorok, ágyak és kanapék alatt.

    Helyezze fel a mellékelt tartozékokat a központi testre, és használja praktikus kézi gőztisztítóként. Ne aggódjon, ha kiskutyája a kertben játszik, és piszkos lábnyomokat hagy a padlón... a 10 az 1-ben összecsukható gőzfelmosóval egy gőzsugárral eltávolítja a kórokozókat és baktériumokat!

    Egyedül a gőz erejével a 10 az 1-ben összecsukható Steam Mop 99,9%-át eltávolítja a kórokozók és baktériumok 99,9%-át, és gyermekei egy tökéletesen fertőtlenített otthonban játszhatnak.

    Adjon új életet fürdőszobájának, és fertőtlenítse a gőz erejével a számos mellékelt tartozék segítségével. A 10 az 1-ben összecsukható gőzfelmosóval maximális higiéniát és tisztaságot biztosít az egész házban!
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek