Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Ariete 4175 Gőztisztító készülék

  Kategória: Gőzölős tisztítók

  Cikkszám: 4175

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Töltse fel a tartályt 350 ml vízzel, indítsa el a terméket, és a gőz néhány másodpercen belül készen áll , kb. 18 perces folyamatos tisztításhoz.

  Az összehajtható testnek és a csuklós fejnek köszönhetően a Steam Mop Foldable 10 in 1 könnyedén mozog a legszűkebb helyeken is, és alaposan megtisztítja a bútorok, ágyak és kanapék alatt.

  Helyezze fel a mellékelt tartozékokat a központi testre, és használja praktikus kézi gőztisztítóként. Ne aggódjon, ha kiskutyája a kertben játszik, és piszkos lábnyomokat hagy a padlón... a 10 az 1-ben összecsukható gőzfelmosóval egy gőzsugárral eltávolítja a kórokozókat és baktériumokat!

  Egyedül a gőz erejével a 10 az 1-ben összecsukható Steam Mop 99,9%-át eltávolítja a kórokozók és baktériumok 99,9%-át, és gyermekei egy tökéletesen fertőtlenített otthonban játszhatnak.

  Adjon új életet fürdőszobájának, és fertőtlenítse a gőz erejével a számos mellékelt tartozék segítségével. A 10 az 1-ben összecsukható gőzfelmosóval maximális higiéniát és tisztaságot biztosít az egész házban!
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek