Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Arizona Sunshine

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 342180

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 3 365 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  További VR-játékok ettől a kiadótól

  https://store.steampowered.com/app/1341490/Hellsweeper_VR/
  https://store.steampowered.com/app/751630/After_the_Fall/
  https://store.steampowered.com/app/1301930/Traffic_Jams/
  https://store.steampowered.com/app/1623390/Unplugged/
  https://store.steampowered.com/app/559330/A_Fishermans_Tale/


  A Játékról

  Arizona Sunshine®

  *Tartalmazza az ingyenes Two-Handed, Old Mine és Undead Valley frissítéseket*

  A virtuális valóság találkozik a zombiapokalipszissel! Az Arizona Sunshine® egy kizárólag VR-hez készült első személyű lövöldözős játék, amely elmerít téged és akár három túlélőtársat is a poszt-apokaliptikus délnyugat-Amerikában, amelyet zombik leptek el.

  Amikor emberi hangot hallasz a rádióban, feltámadnak a reményeid – vannak túlélők a poszt-apokaliptikus Grand Canyon állam forróságában! A mozgásvezérelt fegyvereknél, valamint az útközben talált szűkös lőszerrel és fogyóeszközökkel felvértezve el kell navigálnod a zombik hordáit, amelyek az agyadba törnek a túlélők kétségbeesett keresése során.

  A kizárólag VR-hez készült Arizona Sunshine® egy zombiapokalipszis kellős közepébe helyez. Túlélje túl egyedül, vagy egyesítse erőit túlélőtársaival, kezelje a fegyvereket valós mozdulatokkal, és fedezze fel szabadon a posztapokaliptikus világot a VR-ben. Az élőhalottak nyugalomba helyezése izgalmasabb, mint valaha.

  • Co-op multiplayer : Csatlakozz egy barátodhoz a kooperatív kampánymódban vagy a többjátékos Horda módban akár négy játékos számára. De vigyázat, a melegebb agy több éhes élőhalottat jelent.
  • Valós fegyverkezelés : VR mozgásvezérlőkkel kezelhetsz 25+ fegyvert valós mozdulatokkal. Előre számítsd a támadásokat, kezeld a lőszert, és célozd le a célpontokat, hogy élőhalott darabokra robbantsd ellenségeidet.
  • Teljes méretű kampány : A falatnyi VR-darabokba beépített, amelyek együtt teljes narratívát alkotnak, a kampány lehetővé teszi, hogy beugorjon egy rövid munkamenetre, vagy maradjon a teljes utazásig.
  • Ingyenes felfedezés : Mozogjon korlátok nélkül, és fedezze fel a hatalmas délnyugat-amerikai környezetek sorozatát, beleértve az áruló kanyonokat és a mély, sötét aknákat.
  • Magával ragadó zombi-túlélés : Öblítsd ki a környezetet, zsákmányolj élőhalott ellenségeket, és kezeld a lőszereidet és a fogyóeszközöket a VR-nek köszönhetően a túlélésért vívott harcban, minden eddiginél magával ragadóbb.
  • Példátlan VR-realizmus : Intel® Core™ i7 vagy azzal egyenértékű processzorral működő Arizona Sunshine példátlan valósághűséget kölcsönöz a VR-játékoknak zombicsonkítással, elpusztítható környezetekkel, valamint átfogó filmes és magával ragadó élménnyel.
  • Csak VR-ben : Az Arizona Sunshine® egy VR-lövőjáték, amelyet kizárólag VR-hez készítettek. Lépj be egy zombiapokalipszis kellős közepébe, mintha tényleg ott lennél, és küzdj meg az élőhalottakkal, minden eddigitől eltérően.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Akció
  Életkor: 18 +
  Megjelenés dátuma: 2015-01-20
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek