Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Army of Tentacles: (Not) A Cthulhu Dating Sim

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 427930

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 730 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek  Halálra van már a HP Lovecraft-alapú játékok? Nem? Nagyszerű! Ha... hát... akkor is játsszon ezzel.

  Dagon olyan, mint „yo”, Perry/te pedig olyan, mint „sup”. Dagonnak szüksége van rád, hogy elpusztítsd Innsmouth emberi városát, de ti mindannyian olyanok vagytok, hogy "sok ember él ott, szóval egy Mordorhoz méltó hadsereget kell szereznem, hogy egyszerűen besétáljak Innsmouthba". Dagon teljesen "biztos, de van időkorlátja, mert ez a játék újrajátszhatósága".

  A középpontjában az AoT:(N)ACDS egy felnőtté váló mese egy fiúról/lányról, aki teljesen el fogja pusztítani az emberiséget. Emberség alatt egy tengerparti kisvárost értünk. Ez a Shadow Over Innsmouth-on alapuló Adventure-RPG, ahol az időn és a téren túlról irányíthatod az eldritch horrorokat!  - Különleges 2D művészet fényképezési hátterekkel. A józanság témájához hasonlóan Lovecraft összes munkájában, a művészet is változik – néha drasztikusan attól függően, hogy hol tartasz a játékban, kivel beszélsz és mit csinálsz.

  - Az időgazdálkodás is fontos tényező, mivel bizonyos területek csak bizonyos időpontokban nyílnak meg, és előfordulhat, hogy nem tud mindenkit kiképezni, akit csak akar, Innsmouth végső inváziója előtt.

  - CSENDES FŐHŐS. FORRADALMI.

  - Több mint 60 karakter teljes hangú szereplőgárdája!

  - Négy központi csomópont

  - Bálna Jézus (de csak a legfélelmetesebb átjátszásban)

  - Használja az eszét, hogy részt vegyen csatákban, ahol a szavak élesebbek, mint a kardok vagy más olyan dolgok, amelyek a valóságban bántják az embereket! Mert SOHA SENKI nem folytatott még beszélgetésen alapuló harcot!

  - Toborozzon egy EZER fős párt (ha az ezrek hatot jelentenek), a Deep Ones-tól az Night Gaunts-ig, a Lovecraft-mítosz minden alappillére! Keressen elrejtett seregosztagokat és párttagokat, hogy tovább növelje rangjait!

  - Csinálj olyan dolgokat, amelyek más dolgokhoz kapcsolódnak, és a választás következményeit biztosítják! Összesen több mint három különböző színű befejezésünk van! esküszünk! (Legalább öt! Az egyik még rózsaszín!)

  És nem, ez nem egy Cthulhu Dating Simulator. Őszintén.

  Nem igazán.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2016-02-15
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek