Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Arrowborn

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 833070

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Az Arrowborn belép a korai hozzáférésbe!

  A béta alatt kipróbáltuk a Wave Defense módot, és bár sokan élveztétek, úgy gondoljuk, hogy valami sokkal izgalmasabbat tudunk alkotni. Célunk a nagyfőnökök találkozása a nem lineáris minionmozgással, és összességében csak egy epikusabb érzéssel. Szeretnénk használni az általunk hozzáadott támogatási nyilakat is (az MMO healer típusai számára), és nagyobb rugalmasságot kínálunk a betöltések megváltoztatásához, hogy a nyerési stratégiák szélesebb skáláját kínáljuk! Szeretnénk hallani véleményét ezzel kapcsolatban!


  Igen, mi is rosszul vagyunk attól, hogy mindenki ugyanúgy néz ki a játékban! Egy sor hordható tárgyat fogunk hozzáadni, például sisakokat, kesztyűket, ládákat és íjakat, és elérhetővé tesszük őket egy olyan területen, ahol ellenőrizheti magát, mielőtt nekivágna az akciónak. A terv az, hogy néhányat feloldhatóvá tegyenek játékon belüli kreditekkel, amelyeket a mérkőzés teljesítménye (nem mikrotranzakciók) alapján szereznének. Talán még néhány Steamen keresztül feloldható vívmány is, vagy csak a vezetőlista jelenlegi csúcsára nyitható meg, csak hogy legyen valami, amiért... lőni.  Szeretnénk kísérletezni egy objektív alapú csapatos többjátékos móddal, hogy a versenymérkőzések érdekesek maradjanak. Egy pontrögzítés stílusú játékot fontolgattunk, mint a hegy királya vagy az 5 pontos rögzítés, és/vagy esetleg egy zászló alapú módot, mint például a zászló rögzítése. Várni fogjuk az Ön véleményét ezzel kapcsolatban!

  Térképek! Hangok! Zene!

  Természetesen tervezzük új térképek hozzáadását a jelenlegi FFA, Team DM és TopShot módokhoz. Már van néhány készülőben! Emellett folyamatosan több hangeffektust adunk hozzá a játékon belül egy hozzáillő zenei kottával, hogy az Arrowborn élményét teljessé tegyük.

  Az út során felmerülő ötleteket mindig szívesen fogadjuk, látogass el Discord csatornánkra és kapcsolódj be! Minden apróság segít abban, hogy ez a lehető legjobb VR íjászat élmény legyen!


  A Játékról


  Az Arrowborn elhozza a többjátékos első személyű lövöldözős játék gyors tempójú és zsigeri akcióit, és ötvözi azt a virtuális valóság íjászat magával ragadó élményével. Mutasd meg halálos pontosságodat és okos térképtaktikádat, miközben halálos mágikus nyilakkal töltöd tele a tegezedet, és veszítsd el a versenyt!
  Válogass a mágikus nyilak folyamatosan bővülő választékából, amelyek mindegyike saját egyedi módon pusztíthat ellenfeleit, és előnyt biztosít Önnek. Rögzíts egy erős gyöngyszemet a páncélodhoz, hogy növeld túlélőképességedet, vagy növeld a manamedencédet, hogy illeszkedjen a játékstílusodhoz! Speciálj védekezően, és használd a pajzsodat, hogy pontokat szerezz a bejövő vízlépcsők blokkolásával!  Itt nincs teleportálás. Szabadon barangolhat a folyosókon, majd szuperugrással a sziklafalak mentén, és átkötve az épületeken, miközben célba helyezi nyilait. Szerezze meg azokat a nagy pontbónuszokat az édes középlövésekért! Miután leszállt, érezze a VR valódi elmerülését, miközben fedezékbe lép egy közeli oszlop, fal vagy korlát mögé.  Rögzítsd a tegezedet, és tartsd célodat, hogy egy teljesen új virtuális perspektívából tapasztald meg az akció-shooter műfajt. Használd célzási készségeidet, hogy túlszárnyald és túlszárnyald a versenyt a különböző játékmódokban! Vágjon bele egy ingyenes, mindenkiért játékba egy 10 fős lövöldözésre, vagy csatlakozzon a Team Deathmatch-hez, akárcsak a régi iskola lövöldözői. Adj hozzá Botokat a játékhoz, és válassz játékosokat a botokkal szemben néhány comp stamp körben.  A nyers akció túl kaotikus az Ön számára? Próbáld ki a TopShot módot a pontosságra összpontosító céllövészet versenyen, és mássz fel a ranglistán éles célzással.

  Elérhető a SpringboardVR játéktermekhez
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Akció Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2018-07-23
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Arrowborn termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek