Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Ascendants Rising

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1181780

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 600 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A testreszabás és a sokszínűség áll az ASCENDANTS Rising középpontjában, egy forradalmian új, CO-OP Action-RPG-ben, ahol a játékosok összefognak, és megküzdenek a Multiverzumban az Inkarnátumokkal, a tér és idő hatalmas karaktereivel. Akár gyógyítóként, akár csatárként vagy védelmezőként játszol, egyedülálló megtestesülted képes lesz számtalan képesség-kombinációt elsajátítani, valamint a műtárgyakat: hatalmas fegyvereket, amelyeket drágakövek tömbjével tölthetsz be és emelhetsz szintet. A három játékmóddal (Coliseum, Dungeons és Raids), véletlenszerűen generált főnökökkel és egy történettel, amely számos tematikus világot átível, a középkori fantáziától, a lovecrafti horrortól, a sci-fitől és a városi fantáziáig, így mindig van valami új számodra. és barátai megtapasztalhatják. Mivel fogsz találkozni a Multiverzumban?

    Mit várhat az Ascendants Risingtől?


    Szereted az MMORPG-ket? Eleged van az unalmas őrlődésből, a csoportos vadászatból és a hosszú túrákból, mielőtt szabad szórakozni? Vagy talán már nincs időd erre?

    Akkor mi a játék az Ön számára!

    Az ASCENDANTS Risingben a következőket találja:

    • Gyors hozzáférés az akcióhoz: Csoportban a bejelentkezéstől számított néhány kattintással lemészárolhatod ellenségeidet, és kiszedheted azt az édes, édes zsákmányt a hideg, holttestükből.
    • Nincs őrlés: A szinted nem határozza meg a hasznosságodat. A játékkészséged (külön kell megszerezned), a csapattársaid és a választott felépítés lesz a jegyed a győzelemhez.
    • Osztályba építhető rendszer: Nincs osztálykorlátozás. A varázslatok, fegyverek és egyéb juttatások nagy választéka segít kialakítani saját játékstílusát! Nagy kardoddal akarod megpofozni az ellenségeidet, hogy meggyógyítsd a csapatodat? Kész! Hátra akarja szúrni az ellenséget a fegyverével? Persze miért ne! Szeretné megkóstolni néhány klasszikus, ropogós Fireball-ban főtt ellenséget? Össze tudjuk kötni!
    • Folyamatosan változó szintek: Azt hiszed, ismered azt a főnököt? Hogy felvágod a rozsdás konyhakéssel, hogy kiköhöghessen egy kis zsákmányt? Nos, gondold át újra, mert a Multiverzum egy hideg, megbocsáthatatlan úrnő. A környezetektől, a találkozásoktól, az ellenségektől és még maguktól a főnöki mechanikától is minden véletlenszerű.

    Játékosok keresése


    Jelenleg az Ascendants Rising csak 4 játékos COOP játék. Csoportot kell létrehoznod úgy, hogy meghívsz embereket a Steamen keresztül. A hivatalos Discord-unkon is kereshetsz olyan embereket, akikkel játszani szeretnél:
    https://discord.gg/2uNp4th

    Jelenleg fejlesztés alatt áll egy csoportkereső eszköz, amely hamarosan elérhető lesz, hogy segítsen csapatot találni.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Akció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2021-06-25
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Ascendants Rising termékhez

    Hasonló termékek