Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Ascendants Rising

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1181780

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 055 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A testreszabás és a sokszínűség áll az ASCENDANTS Rising középpontjában, egy forradalmian új, CO-OP Action-RPG-ben, ahol a játékosok összefognak, és megküzdenek a Multiverzumban az Inkarnátumokkal, a tér és idő hatalmas karaktereivel. Akár gyógyítóként, akár csatárként vagy védelmezőként játszol, egyedülálló megtestesülted képes lesz számtalan képesség-kombinációt elsajátítani, valamint a műtárgyakat: hatalmas fegyvereket, amelyeket drágakövek tömbjével tölthetsz be és emelhetsz szintet. A három játékmóddal (Coliseum, Dungeons és Raids), véletlenszerűen generált főnökökkel és egy történettel, amely számos tematikus világot átível, a középkori fantáziától, a lovecrafti horrortól, a sci-fitől és a városi fantáziáig, így mindig van valami új számodra. és barátai megtapasztalhatják. Mivel fogsz találkozni a Multiverzumban?

  Mit várhat az Ascendants Risingtől?


  Szereted az MMORPG-ket? Eleged van az unalmas őrlődésből, a csoportos vadászatból és a hosszú túrákból, mielőtt szabad szórakozni? Vagy talán már nincs időd erre?

  Akkor mi a játék az Ön számára!

  Az ASCENDANTS Risingben a következőket találja:

  • Gyors hozzáférés az akcióhoz: Csoportban a bejelentkezéstől számított néhány kattintással lemészárolhatod ellenségeidet, és kiszedheted azt az édes, édes zsákmányt a hideg, holttestükből.
  • Nincs őrlés: A szinted nem határozza meg a hasznosságodat. A játékkészséged (külön kell megszerezned), a csapattársaid és a választott felépítés lesz a jegyed a győzelemhez.
  • Osztályba építhető rendszer: Nincs osztálykorlátozás. A varázslatok, fegyverek és egyéb juttatások nagy választéka segít kialakítani saját játékstílusát! Nagy kardoddal akarod megpofozni az ellenségeidet, hogy meggyógyítsd a csapatodat? Kész! Hátra akarja szúrni az ellenséget a fegyverével? Persze miért ne! Szeretné megkóstolni néhány klasszikus, ropogós Fireball-ban főtt ellenséget? Össze tudjuk kötni!
  • Folyamatosan változó szintek: Azt hiszed, ismered azt a főnököt? Hogy felvágod a rozsdás konyhakéssel, hogy kiköhöghessen egy kis zsákmányt? Nos, gondold át újra, mert a Multiverzum egy hideg, megbocsáthatatlan úrnő. A környezetektől, a találkozásoktól, az ellenségektől és még maguktól a főnöki mechanikától is minden véletlenszerű.

  Játékosok keresése


  Jelenleg az Ascendants Rising csak 4 játékos COOP játék. Csoportot kell létrehoznod úgy, hogy meghívsz embereket a Steamen keresztül. A hivatalos Discord-unkon is kereshetsz olyan embereket, akikkel játszani szeretnél:
  https://discord.gg/2uNp4th

  Jelenleg fejlesztés alatt áll egy csoportkereső eszköz, amely hamarosan elérhető lesz, hogy segítsen csapatot találni.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció, Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2021-06-25
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek