Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Ashes of Kanaka

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 625900

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 250 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Az Ashes of Kanaka az emberiség túlélési küzdelmének története. Miután a Földet teljesen elpusztította a túlzott betakarítás és az ellenőrizetlen népességnövekedés, a csillagok felé kell tekintenünk, hogy új otthont találjunk. Történetünk több évvel az első Kanaka-i megérkezésünk után kezdődik, a civilizáció nőtt, és városok minden sarkon megtalálhatók. Ébren az intenzív osztályon, a Mindent Látó Szem Rendje éber tekintete alatt, egy szervezet, amely az emberiség biztonságának és erősségének megőrzésére törekszik, függetlenül attól, hogy ki áll ellenük. Meg kell védened az emberiséget a CODE-tól, az androidok fejlett technológiai civilizációjától és a TERRA-tól, egy ősi civilizációtól, amely azt állítja, hogy elérte az istenség szintjét. Az első nyomozás megkezdésekor egy nagyobb galaktikus tornára leszel figyelmes, ahol a bolygó tulajdonjogát átszállítják a győztesre. Az emberiségnek szüksége van erre a győzelemre, de nyilvánvalóvá válik, hogy bármi is van a bolygón, az egész fajt megér, hogy az életét adja.

     Az Ashes of Kanaka az RPGMaker teljesen módosított változatában készült, egyedi kódolással és házi készítésű formulákkal, hogy a motort a korlátok közé szorítsák.
     60-100 óra játékidő és New Game +; hosszában minden várakozást felülmúl egy RPGMaker játékkal szemben.
     54 kézzel készített társ, akik csatlakoznak a kalandhoz ---- minden társ módosítja a történet bemutatását.
     Egy kiterjedt világ, amely a legtöbb létező életközösséget lefedi. Norda Morlone havas mezőitől Kushmala sötét dzsungeleiig, Hayphon hatalmas sivatagaiig. Minden régió egyedi és teljesen kidolgozott.
     Egy átfogó történet, amely lehetővé teszi a játékosok választását, a játékos nem csak az egyéni akciók sorsát fogja eldönteni, hanem az átfogó cselekményt is az határozza meg, hogy a játékos hogyan választja a játékot.
     Tucatnyi teljesen kidolgozott mellékküldetés, amelyek az egész világon zajlanak, tele egy saját történettel, amely a játékos körüli világot fejleszti.
     Tizenöt különböző osztály, mindegyikhez három különböző fegyvertípus tartozik. Az alapfegyverek mellett a játékos legendás fegyvereket is talál magának és a csapatának, amelyek nőnek és testreszabhatók a játékos játékstílusához.
     Teljesen egyedi zenei partitúra, amelyet az A-Team producerei készítettek, akik olyan nagy nevekkel dolgoztak együtt, mint a Nas és a Future.

    Tizennégy elhivatott videojáték-rajongóból álló csapat készítette, akik el akarták hozni szenvedélyüket az iparágba. Másfél éves, éjjel-nappali elkötelezettség a JRPG és a hagyományos RPG-rajongók világának felépítésére.


    Néhány extra megjegyzés,

    A Dogwood Gamingnél mindenki ezt csinálja, mert szeretünk videojátékokat készíteni, az Ashes megvásárlása pedig támogatást nyújt számunkra, hogy még több játékot építhessünk a jövőben. Azért építettük meg az Ashes of Kanaka-t, hogy megmutassuk, milyen odaadást és erőfeszítést tudunk beletenni egy olyan motorba, amely többnyire csak 1-2 órás játékokat produkál.
    Reméljük, szeretni fogja az Ashes-t, és mindannyian reméljük, hogy követni fog minket, hogy lássa, mit gyártunk a jövőben, ahogy az Unreal Engine felé haladunk!


    Extraként a játékunk soundtrackjét is eladjuk. Tudjuk, hogy a zenei fájlokat a windowsos verzióban is elérheti, és onnan csak másolhatja, de ha szeretné támogatni csodálatos zenészeinket, és jobb minőségű eredeti fájlokat szeretne, itt a hangsáv megvásárlásának lehetősége is.

    Még egyszer köszönjük a Dogwood Gaming csapatának mindenkitől, hogy zöld fényt adott nekünk, köszönjük, hogy támogat minket, és köszönjük a #preventingtheashes!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2017-04-25
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Ashes of Kanaka termékhez

    Hasonló termékek