Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Ashes of the Singularity: Escalation - Core Worlds

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1715480

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 695 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Az Ashes of the Singularity: Escalation – Core Worlds DLC új térképeket ad hozzá a valós világ földrajzi helyei alapján. Az aszimmetrikus természetű, az egyes térképeken elosztott fém- és radioaktív erőforrások célja, hogy ellensúlyozzák a különböző földrajzi hátrányokat.

  Küzdj ellenfeleiddel különböző méretű térképeken, amelyek úgy érzik, mintha valahol a való világban harcolnál – ami nem is olyan meglepő, hiszen ezek mind ezen alapulnak.

  Harcolj a következő új térképeken:
  • Dubola: Ez a közepes térkép akár 6 játékos számára is kevés rejtőhelyet és szűk manőverezést kínál a seregek számára. Rengeteg fém- és radioaktív lerakódás áll rendelkezésre, de gondosan meg kell védened őket, nehogy ellenségeid utolérjék őket.
  • Freising: Szállj szembe ellenségeiddel ezen a fagyos tundrán, akár 4 játékos számára. Mindegyik bázis egy fennsík mögé rejtőzik, eltakarva a láthatóságot, a többi fojtópont pedig taktikai helyek a védelem felállításához a tájon áthaladó árkok mentén.
  • Gibraltár: Alig van hely levegőhöz jutni ezen a kis, 2 játékosból álló térképen, amely szinte azonnali akciót ígér, miközben az ellenféllel harcol a rendelkezésre álló értékes erőforrásokért. A kísértésnek, hogy egyetlen Turinium reaktor álljon köztetek, szinte túl nagy ahhoz, hogy ellenálljunk – ügyeljen arra, hogy ne pazaroljon túl sok erőforrást az őrzésre! Lehetséges, hogy védtelenül hagyja Nexusát.
  • Jigsaw: A kis fennsíkok tetején kanyargó árkokkal és kilátópontokkal ez a kis térkép közeli kihívást jelent akár 4 játékos számára. A seregeidnek meg kell küzdeniük a dominanciáért a harci utakon – talán egy összehangolt légicsapás az Ön javára fordíthatja az árapályt, miközben az ellenség eltereli a figyelmét.
  • Nantes: Legfeljebb 6 játékos küzdhet meg egymással az irányításért ezen a közepes méretű térképen. Minden bázis egyedi terepen helyezkedik el, a fennsíkoktól a kráterekig, és gondosan meg kell őrizned az erőforrásaikat, nehogy ellenségeid előnyre tegyenek szert.

  Jellemzők

  • Változó méretű aszimmetrikus térképek a tényleges földrajzi helyek alapján
  • Új térképek: Dubola, Freising, Gibraltár, Jigsaw és Nantes
  • Győzd le a kihívást jelentő földrajzi hátrányokat, miközben harcolsz az ellenséggel
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia
  Életkor: 7+
  Megjelenés dátuma: 2021-09-08
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Ashes of the Singularity: Escalation - Core Worlds termékhez

  Hasonló termékek