Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  AstroBytes: Vedic Astrology Future Predictor

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1832710

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  AstroBytes: A Vedic Astrology Predictor az Ön személyes szoftvere, amellyel előrejelzéseket készíthet az életről, vagy ellenőrizheti a kompatibilitást másokkal az indiai védikus módszer alapján; amely az Ön születési dátumát és helyét használja fel születési diagramok és előrejelzések készítéséhez. Az AstroBytes segít a felhasználóknak jobb életben és jövőben élni. Lehetővé teszi számukra, hogy megismerjék egy személy jövőjét és életét, általában ellenőriznünk kell a horoszkópját. Ez a védikus horoszkóp szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mélyebbre ássák életük múltját, jelenét és jövőbeli eseményeit az emberi élet minden aspektusával kapcsolatban. A szokásos horoszkóp-jóslatok előzetes ismerete segíthet az embernek a várakozásban, a felkészülésben és a túlélésben. Az astrobyte-ok segítségével előre jelezheti Horoszkópok az oktatáshoz; Szakma; Promóció; Hirtelen felemelkedés és bukás; Név, hírnév és népszerűség; Pénzügy és vagyon; Külföldi utazások; Szerencse (Szerencse); Élettartam; Házasság vagy többszörös házasság; Egészség, Betegségek; Öregkori élet; Népszerűség, Háztulajdonok; Gyermekek; Szállítás/jármű, és a halál. Megkaphatja a teljes védikus asztrológiai jelentést, amely pontos előrejelzéseket tartalmaz az életéről, beleértve a jövőbeli előrejelzéseket minden egymást követő évre vonatkozóan. Előrejelzéseket kaphat a pénzügyekkel, személyiséggel, kapcsolatokkal, numerológiával, szerencsés pontokkal stb. kapcsolatban, ezzel együtt lehetővé teszi, hogy ellenőrizze kapcsolatát a többi partnerrel.

  Megjegyzés: Az ebből a szoftverből származó előrejelzések kvantitatívak (néha hajlamosak a hibákra), és csak tájékoztató jellegűek. Elkötelezettséget, elhivatottságot és szeretetet igényel mindkét partnertől egy szívélyes kapcsolatban. Az intenzív kézi munka elengedhetetlen ahhoz, hogy sorsod vagy életed megváltozzon egy partnerrel. Ezért a felhasználóknak azt tanácsoljuk, hogy ezeket a jóslatokat csak tanácsként vegyék figyelembe, és ne tekintsék őket egyedüli uralkodónak önmaguk és a körülöttük lévő emberek megítélésében.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Webtartalom Oktatás Szoftver-oktatás Eszközök
  Megjelenés dátuma: 2021-12-14
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a AstroBytes: Vedic Astrology Future Predictor termékhez

  Hasonló termékek