Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  ASUS ROG Strix Go 2.4 Electro Punk

  Kategória: Fejhallgató

  Cikkszám: 90YH02P1-B3UA00

  Garancia: 2 év

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:
  USB-C 2,4 GHz-es vezeték nélküli headset mesterséges intelligenciával segített zajcsökkentéses mikrofonnal és alacsony késleltetéssel. Kompatibilitás PC-kkel, Macekkel, Nintendo Switch konzolokkal, okoseszközökkel és PS4 platformmal.
  A ROG Strix Go 2.4 kihagyja a Bluetooth-kapcsolatot: ez a világ első USB-C-csatlakozós 2,4 GHz-es headsetje, amely ultrastabil, több platformon is használható vezeték nélküli kapcsolattal segíti a játékot – út közben is. Élvezd az akadozásmentes hangot PC-n, PlayStation-ön, Xboxon vagy okoseszközökön, vagy barangolj nyugodtan akárhol a kézi módban használt Nintendo Switch-csel. A Strix Go 2.4 könnyű, gyorsan tölthető és hosszú élettartamú akkumulátorával segíti a non-stop játékot. Mesterséges intelligenciával segített zajcsökkentő mikrofonja mindenhol garantálja a kristálytiszta kommunikációt.
  Bluetooth kapcsolaton gyakran lehet zavaró csúszásokat tapasztalni. Ilyen gond a ROG Strix Go 2.4-gyel nem fordulhat elő, mert ez USB-C-s 2,4 GHz-es rádiós technológiát használ két antennával az azonnali hangtovábbításhoz. Ez a kombináció azt eredményezi, hogy mobil játékhoz* vagy kézi módban használt Nintendo Switch-hez most nincs ennél jobb headset. 20 méteres hatótávjával az otthoni konzolos vagy PC-s játékokhoz is tökéletes – vagyis a kapcsolatod még akkor sem szakad meg, ha elugrasz a fürdőszobába vagy a konyhába.
  *Az okoseszkös kompatibilitáshoz az kell, hogy az eszköz rendelkezzen USB-C foglalattal.
  A mindössze 290 grammos ROG Strix Go 2.4 egy kivételesen könnyű, vezeték nélküli játékhoz tervezett headset, amely verhetetlen kényelmet kínál a hosszú játékmenetekhez. Ügyes, összehajtható szerkezete miatt a Strix Go 2.4 bárhová könnyedén elvihető.
  A ROG Strix Go 2.4 iparágvezető, mesterséges intelligenciával segített zajcsillapítással gondoskodik a kristálytiszta kommunikációról játék közben. Az algoritmus egy jókora mélytanuló adatbázisra támaszkodva pontosan azonosítja a környezeti zajokat és ellensúlyozza azokat. A végeredmény az, hogy a billentyűzet kattogásától kezdve a háttérben folyó beszélgetésekig gyakorlatilag mindent kiszűr – csak a kristálytisztán hallható beszélgetés marad a csapattagokkal. A fő karos mikrofon kétirányú, levehető és olyan vezető kommunikációs szolgáltatók minősítették, mint a Discord és a TeamSpeak.  Megjegyzés: A mesterséges intelligenciával segített zajcsökkentés automatikusan aktiválódik a vezeték nélküli csatlakozáskor. A funkció a 3,5 mm-es jackcsatlakozós/kábeles kapcsolaton nem használható.
  A ROG Strix Go 2.4 egy rejtett, beépített mikrofonnal is rendelkezik azért, hogy bárhol kényelmesen beszélgethess a karos mikrofon nélkül is. Az AI-támogatásos zajcsökkentés erre a beépített mikrofonra is vonatkozik, így útközben is élvezheted a tiszta kommunikáció előnyeit.
  A különleges légzáró kamrák és a 40 mm-es ASUS Essence hangsugárzók hihetetlenül részletgazdag, letisztult hangzással és optimális mély basszusokkal járulnak hozzá a magával ragadó játékélményhez.  *A nagyfelbontású audio csak a 3,5 mm-es vezetékes kapcsolaton érhető el.
  A gyorstöltéssel mindössze 15 perc alatt háromóra játékra elegendő töltéshez juthatsz, vagy töltsd fel teljesen a fülest és játssz akár 25 órát folyamatosan, éjt nappallá téve.  *A gyorstöltéshez USB 3.0 vagy USB-C kábel szükséges.

  • Csatlakozó USB (vezeték nélküli, 2,4 GHz) 3,5 mm-es csatlakozó, audio/mikrofon kombinált

  • Platforn PC MAC Mobileszköz PlayStation® 4 Nintendo Switch

  • Zajszűrési teljesítmény AI zajcsökkentés

  • Vezeték nélküli technológia RF 2.4GHz

  • Hallgatási idő (feltöltésenként) : akár 25 óra

  • Akkumulátor típusa: Lítium-polimer

  • Frekvenciaátvitel (fejhallgató): 3.5mm: 10 ~ 40000 Hz Wireless: 20 ~ 20000 Hz

  • Vezeték nélküli technológia: RF 2.4GHz

  3.5 mm jack csatlakozó igen
  Minimum frekvenciaátvitel 20 Hz
  Maximum frekvenciaátvitel 20000 Hz
  Impedancia 32 Ohm
  Fülhallgató átmérője 40 mm
  Mikrofon minimum frekvencia 100 Hz
  Mikrofon maximum frekvencia 8000 Hz
  Mikrofon érzékenység -54 dB
  Felhasználási terület Gamer
  Kábel hossza 1.2 m
  Tömeg 290 g
  Egyéb tulajdonságok
  Adatátvitel: Vezetékes
  Csatlakozó típusa: USB
  Mikrofon: Van
  Hangzás: 7.1
  Szín: Fekete
  Kábel hossza: 1200mm
  Névleges impedancia: 32 Ohm
  Érzékenység: 54.00 dB
  Minimum frekvencia: 20 Hz
  Maximum frekvencia: 40000 Hz
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a ASUS ROG Strix Go 2.4 Electro Punk termékhez

  Hasonló termékek