Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    ASUS TUF Gaming F17 (2022) FX707ZC-HX024C Laptop szürke

    Kategória: Notebook

    Cikkszám: FX707ZC-HX024C

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Teljesen új kialakítás
    2022-ben újraterveztük a TUF Gaming készülékházát, és 4,5%-kal kisebb lett az előző évi típusokhoz képest. A TUF logónak a dombornyomott és a lézergravírozott változatát is újragondoltuk. A kisebb méret ellenére a vadonatúj 2022 TUF Gaming F17 még mindig tartalmazza a nagy érintőpadot az AniMe ihlette díszítéssel és a négyállású állapotjelzőkkel.
    Hozz ki többet a MUX-szal
    A modern gamer laptopok erős, dedikált grafikus chipeket használnak a csúcsteljesítményért – de ezeket a képkockákat a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják, mielőtt elérnék a kijelzőt. Ez hosszabb akkumulátoros üzemidőt kínál, de így a GPU nem tudja a legjobb teljesítményt nyújtani. Ezért hoztuk el a MUX kapcsolót minden 2022-es TUF laptopunkba. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést, és átlagosan 5–10%-kal növeli a teljesítményt.
    Söpörd le a versenytársakat
    A sokmagos processzoroknál több hő keletkezik maximális terhelés esetén. A nagy teljesítményű CPU hőelvezetéséről a TUF Gaming F17 laptopokban két 84 lapátos Arc Flow™ ventilátor gondoskodik. Az új, változó vastagságú kialakítás kettős előnyt kínál azzal, hogy a légörvények csökkentése mellett növeli a nyomást, így extra zaj nélkül nő a hűtési teljesítmény. Ha mindez akár négy levegőkivezető nyílással és öt különálló hűtőcsővel egészül ki, a 2022 TUF Gaming F17 laptop még a legnagyobb erőforrás-igényű játékok esetén sem melegszik fel.
    Arc Flow ventilátorok
    A karcsú készülékház kevés helyet hagy a hűtésre, így az Arc Flow™ ventilátorok minden jellemzőjét továbbfejlesztettük. Mindegyik 84 lapáttal rendelkezik, melyek vastagsága az aljától a tetejéig változik, hogy maximálisra növelje a légáramlást, emellett a lapátokat fent egy speciális aerodinamikus hullámminta zárja le, ami minimálisra csökkenti a turbulenciát és a zajt. A stabil, egyenletesen szabályozott légáram hosszú ideig biztosítja a nagyobb megbízhatóságot. A ventilátorok speciális folyadékkristály polimerből készültek, és elég erősek ahhoz, hogy ultravékony méretek esetén is magas fordulatszámmal pörögjenek, nagy lapátsűrűséget lehetővé téve és akár 13%-kal növelve a légáramot.
    Ne maradj le egyetlen pillanatra se
    Tarts lépést a profikkal az FHD felbontású, opcionálisan 144Hz-es kijelzőpanellal. Az opcionális Adaptive Sync technológia szinkronizálja a kijelző képfrissítési frekvenciáját a GPU kimeneti jelével, ami az ultra gördülékeny és magával ragadó játék érdekében csökkenti a késleltetést, minimalizálja az akadozást, és megszünteti a képszaggatást. A lenyűgöző 83%-os képernyő-készülékház aránynak köszönhetően a videók és a játékok még inkább magával ragadóak lesznek anélkül, hogy fel kellene áldozni a hordozhatóságot.
    Katonai szintű ellenálló képesség
    A laptopoknak el kell viselniük a MIL-STD-810H tesztek kemény próbatételeit, hogy kiérdemeljék a TUF Gaming nevet. A tesztkészülékek megbízhatóságának ellenőrzéséhez a többszöri leejtés mellett rezgésnek, páratartalomnak és extrém hőmérsékletnek teszik ki azokat. Az F17 a legkeményebb feltételek mellett is megbízható, így képes ellenállni a mindennapos használat okozta véletlen ütődéseknek.
    Egy karnyújtásnyira van a világ
    Szerelkezz fel a játékra optimalizált, asztali számítógépéhez hasonló billentyűzettel. Az egységes RGB háttérvilágítás segítségével kifejezheted egyedi stílusod, míg a vizuálisan kiemelt WASD billentyűkkel gyorsabban adhatod ki a főbb mozgások parancsait. Az Overstroke technológia minden billentyű leütést magasabban aktivál a gyorsabb válaszidő és a gördülékeny vezérlés érdekében. A valódi TUF billentyűzeten minden egyes billentyű elég tartós ahhoz, hogy ellenálljon 20 millió leütésnek, így hosszú távú megbízhatóságot és precizitást garantál. A 26%-kal nagyobb érintőpad gondoskodik arról, hogy mindent az ellenőrzésed alatt tarthass.
    Hallj mindent
    Két Dolby Atmos hangszóró gondoskodik a valósághű, színpadszerű hangzásról. A nagy felbontású hanggal a készülék fülhallgatón keresztül képes úgy lejátszani a zenét, ahogy a művészek elképzelték. A kétirányú AI zajszűréssel a beérkező és a kimenő kommunikáció háttérzajtól mentessé válik, így koncentrálhatsz az akcióra.
    Biztonságos menedék zord körülmények között
    A TUF Gaming F17 laptoppal nem szakad meg a kapcsolat, konfigurációtól függetlenül. A különálló HDMI 2.0b port mellett megtalálható a DisplayPort-támogatással rendelkező USB Type-C, valamint a nagy teljesítményű és rugalmas Thunderbolt™ 4 kimenet is. A gyors és megbízható WiFi 6 (802.11ax) biztosítja, hogy kompatibilis csatlakozás esetén bárhol tudj csatlakozni az internethez, és hatékonyan tudd végezni a munkád, illetve vezetékkel is csatlakozhatsz az alaplapra integrált gigabites ethernetcsatlakozással.
    Képernyő Méret 17.3"
    Processzor család Intel® Core™ i5 sorozat 12. generációs
    Memória méret 8 GB
    SSD kapacitás 0.512 TB[512 GB]
    Szín szürke
    Képernyő Felbontás 1920 x 1080 (FHD)
    HDMI csatlakozó Van
    Video csatlakozó Thunderbolt 4 1db
    USB csatlakozók száma 3db
    USB csatlakozó típus USB-C 1db + USB 3.0 2db
    Processzor típus 12500H
    Processzor órajel turbó 4.5 GHz
    Memória típus DDR5
    Memória órajel 4800 MHz
    Grafikus vezérlő Gyártó NVIDIA® GeForce®
    Grafikus vezérlő Típus GeForce RTX3050
    Grafikus vezérlő Memória 4 GB[4096 MB]
    Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
    Lokalizáció Magyar
    Billentyűzet megvilágítás Van
    Web kamera Beépített
    Bluetooth Van
    WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
    LAN 10/100/1000 Gigabit LAN
    Felhasználási terület Gamer
    Szélesség Maximális 395 mm
    Mélység Maximális 264 mm
    Magasság Maximális 25.4 mm
    Tömeg 2.6 kg
    Alap tulajdonságok
    Szín: szürke
    Kijelző
    Processzor
    Memória
    Videókártya
    Egyéb tulajdonságok
    Billentyűkiosztás: magyar
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a ASUS TUF Gaming F17 (2022) FX707ZC-HX024C Laptop szürke termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek