Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Audio-Technica ATH-GDL3 Gaming Headset - Fehér

    Kategória: Fejhallgató

    Cikkszám: ATH-GDL3WH

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A levegő elemi szelleme által inspirált ATH-GDL3 nyitott hátlapú, nagy hanghűségű játékfejhallgató kiterjedt hangzást kínál, amely olyan magával ragadó játékélményt nyújt, amilyet még soha. Az ATH-GDL3 220 grammjával majdnem olyan könnyű, mint a levegő, így rendkívül kényelmes játékfejhallgató. A könnyű fejhallgató olyan funkciókkal van felszerelve, mint a levehető boom mikrofon, a beépített hangerőszabályzó és a némító kapcsoló a kényelmes vezérlés érdekében.

    Ha a legjobb nyitott hátlapú gaming headsetet keresed, az Audio-Technica ATH-GDL3 az igazi. A levegő elemi szelleme által inspirált, fül fölé helyezhető fejhallgató súlya kevesebb mint 220 gramm, így egész napos kényelmet biztosít. A kényelmes fejhallgató 45 mm-es meghajtói ritka nagy felbontású és nagy hűségű hangminőséget biztosítanak, amely tágas és magával ragadó. Minden vezetékes fejhallgató rugalmas, levehető boom mikrofont tartalmaz, amely kivételesen tiszta hangzást és részletgazdagságot biztosít.

    A hangerőszabályzó és a némító kapcsoló kényelmesen a bal oldali fülkagylóban található a bejövő hang és a mikrofon egyszerű vezérlése érdekében. A játékfejhallgatóhoz két levehető kábel tartozik: egy 3,0 m-es (9,8') kábel 3,5 mm-es (1/8") mikrofon- és fejhallgató-csatlakozóval a számítógépekhez való csatlakozáshoz, valamint egy 1,2 m-es (3,9') kábel 3,5 mm-es (1/8") TRRS dugóval a PS5, Xbox Series X és más játékkonzolokhoz való csatlakozáshoz.

    Az ATH-GDL3 kompatibilis a PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, laptopok, PC-k és más, szabványos 3,5 mm-es TRRS fejhallgató csatlakozóval vagy külön mikrofonbemenettel és fejhallgató kimenettel rendelkező eszközökkel. A fülpárnák és a fejpánt levehető az egyszerű, könnyű csere érdekében.

    Emelje játékélményét az ATH-GDL3 fejhallgatóval a magával ragadó hallgatási élmény érdekében.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek