Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Bad North: Jotunn Edition

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 688420

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 860 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek  Helyezze el és helyezze át csapatait, hogy kivédje a vikingeket, akik mindegyikének megvan a maga ellenfele az Ön által jelentett fenyegetésekkel szemben. Válassza ki a csatáit, és gondosan tervezze meg evakuálását! Elveszít egy parancsnokot, és örökre eltűnnek; mindent elveszít, és vége a játéknak!  Ön irányítja a védelmet, és figyeli a helymeghatározást – a többit katonái végzik, intuitív módon navigálva és bekapcsolódva az adott helyzetre reagálva.  Mindegyik sziget stílusosan bájos és egyedi elrendezésű. Tervezze meg stratégiáit minden zug körül, mert csak egyetlen esélye lesz megmenteni őket az ellenséges inváziótól.  Az erősebb, okosabb védelem nagyobb jutalmakhoz vezet. Használja ezeket, hogy alanyait egy rongyos milíciából tapasztalt harcosokká fejlessze.


  Az Ön otthona támadás alatt áll. A király meghalt a viking hódítók kezétől. A remény egy távoli csillog a ködben, amely minden pillanattal gyorsan elhalványul. Ahogy felemelkedsz, hogy elfoglald apád uralkodói helyét, rád hárul a védelem megszervezése. De ne tévedj – ez nem harc a győzelemért, hanem kétségbeesett megragadás a túlélésért.

  Bad North egy bájos, de brutális, valós idejű taktikai szélhámos. Védd meg idilli szigetországodat a viking megszállók hordája ellen, miközben te vezeted néped kétségbeesett kivonulását. Parancsolja hűséges alattvalóinak, hogy taktikailag teljes mértékben kihasználják az egyes szigetek egyedi formáit. Minden forog kockán: bukj el, és nézd, ahogy alattvalóid vére vörösre festi a földet.

  Elbűvölően brutális, gyönyörű procedurálisan létrehozott szigetekkel és imádnivaló katonákkal szembeállítva a háború vérfoltos valóságát. Ön irányítja a csata széles ütéseit, magas szintű parancsokat adva katonáinak, akik mindent megtesznek, hogy végrehajtsák azokat a pillanat hevében. Hozzáférhetően mély, egyszerű játékos bemenetekkel, amelyek dinamikus harci szimulációt takarnak el, ami új játékosokat hívogat, miközben veteránokat is kihívás elé állít.

  Harcoljatok tovább, harcosok. Nem a hatalomért, a gazdagságért vagy a dicsőségért, hanem a béke reményéért, hogy ismét eljöjjön a rossz észak zord vidékein.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Akció, Szimuláció
  Életkor: 12 +
  Megjelenés dátuma: 2018-11-16
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek