Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Bakker Elkuizen DXT 3 Wireless Vertikális Egér - Fekete

    Kategória: Egér

    Cikkszám: BNEDXT3W

    • 81 395 Ft
      Nettó ár: 64 091 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Precíziós fogantyú a pontos navigációért.

    A DXT 3-at az ujjbegyeivel fogja meg. Pont mint egy tollat. Ez az írási tartás azt jelenti, hogy az egérmunka apró és precíz mozdulatokkal végezhető. Az ismerős tollmarkolatnak köszönhetően a DXT 3 gyors beszoktatási időt ígér. Az egér alján választható mutatósebességgel négy különböző szint közül választhat.


    Ergonomikus háttér.

    Mit ígér egy precíziós egér, mint a DXT, egészségesebb és ergonomikusabb munkamódszert? A precíziós egér használata csökkentheti az alkar izmait érő terhelést, mivel a csukló kevésbé feszül. A tanulmányok azt mutatják, hogy a függőleges egér használata gyorsabb felépülést tesz lehetővé a kar-, csukló- és kézsérülésekből.


    Kényelem pontossággal.

    A DXT egér kialakítása lehetővé teszi, hogy a kéz ellazult helyzetből dolgozzon, csökkentve a lágyrészek feszültségét. Ezenkívül a függőleges egérkialakítás megakadályozza az alkar extrém elcsavaródását, ami javítja a kényelmet. Növelje termelékenységét az ergonomikus DXT 3-mal azáltal, hogy nagyon pontosan navigál a számítógépén, miközben nagyobb kényelemben dolgozik.


    Pontosság és termelékenység.

    Fontos Ön számára a pontosság és a termelékenység? Ha igen, akkor a DXT 3 ergonomikus egér lehet a jó választás. A legtöbb nagyméretű, ergonomikus egér csökkenti a pontosságot, és a kutatások azt bizonyítják, hogy a DXT egér pontosabb, mint egy hagyományos egér. A legjobb ergonómikus egérkialakításnak kényelmes és pontos navigációt kell biztosítania.


    Kényelem.

    Ergonomikus, nyugodt csukló- és kéztartás. A DXT 3 szabadalmaztatott kialakítása lehetővé teszi, hogy a kéz ellazult helyzetből dolgozzon, csökkentve a lágy szövetek feszültségét.

    Jobb vagy bal. A választás az Öné!

    Az intelligens kialakítás lehetővé teszi az egér jobb és bal oldali használatát egy gombnyomással. Ez az egyedülálló funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyetlen gombnyomással megoszthassa az egérhasználatot a jobb és a bal kéz között.


    DXT motor.

    A DXT 3 opcionális szoftvermodullal érkezik, amely lehetővé teszi, hogy a gombokat a billentyűzet bármely funkciójához hozzárendelje.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Részletfizetés részletei
    THM
    Részletek száma
    Szolgáltatási díj
    Teljes fizetendő

    Miért érdemes a részletfizetést választani?

    • Villámgyors igénylés
    • Az igénylési folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe
    • Azonnali bírálattal
    • Otthonról, várakozás nélkül
    • Munkáltatói igazolás nélkül
    • Nincs szükség papír alapú bankszámlakivonatra sem

    Hasonló termékek