Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Bakker Elkuizen DXT 3 Wireless Vertikális Egér - Fekete

  Kategória: Egér

  Cikkszám: BNEDXT3W

  • 61 960 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Precíziós fogantyú a pontos navigációért.

  A DXT 3-at az ujjbegyeivel fogja meg. Pont mint egy tollat. Ez az írási tartás azt jelenti, hogy az egérmunka apró és precíz mozdulatokkal végezhető. Az ismerős tollmarkolatnak köszönhetően a DXT 3 gyors beszoktatási időt ígér. Az egér alján választható mutatósebességgel négy különböző szint közül választhat.


  Ergonomikus háttér.

  Mit ígér egy precíziós egér, mint a DXT, egészségesebb és ergonomikusabb munkamódszert? A precíziós egér használata csökkentheti az alkar izmait érő terhelést, mivel a csukló kevésbé feszül. A tanulmányok azt mutatják, hogy a függőleges egér használata gyorsabb felépülést tesz lehetővé a kar-, csukló- és kézsérülésekből.


  Kényelem pontossággal.

  A DXT egér kialakítása lehetővé teszi, hogy a kéz ellazult helyzetből dolgozzon, csökkentve a lágyrészek feszültségét. Ezenkívül a függőleges egérkialakítás megakadályozza az alkar extrém elcsavaródását, ami javítja a kényelmet. Növelje termelékenységét az ergonomikus DXT 3-mal azáltal, hogy nagyon pontosan navigál a számítógépén, miközben nagyobb kényelemben dolgozik.


  Pontosság és termelékenység.

  Fontos Ön számára a pontosság és a termelékenység? Ha igen, akkor a DXT 3 ergonomikus egér lehet a jó választás. A legtöbb nagyméretű, ergonomikus egér csökkenti a pontosságot, és a kutatások azt bizonyítják, hogy a DXT egér pontosabb, mint egy hagyományos egér. A legjobb ergonómikus egérkialakításnak kényelmes és pontos navigációt kell biztosítania.


  Kényelem.

  Ergonomikus, nyugodt csukló- és kéztartás. A DXT 3 szabadalmaztatott kialakítása lehetővé teszi, hogy a kéz ellazult helyzetből dolgozzon, csökkentve a lágy szövetek feszültségét.

  Jobb vagy bal. A választás az Öné!

  Az intelligens kialakítás lehetővé teszi az egér jobb és bal oldali használatát egy gombnyomással. Ez az egyedülálló funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyetlen gombnyomással megoszthassa az egérhasználatot a jobb és a bal kéz között.


  DXT motor.

  A DXT 3 opcionális szoftvermodullal érkezik, amely lehetővé teszi, hogy a gombokat a billentyűzet bármely funkciójához hozzárendelje.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Bakker Elkuizen DXT 3 Wireless Vertikális Egér - Fekete termékhez

  Hasonló termékek