Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    barna kerti impregnált fenyőfa raklapasztal 60 x 60 x 36,5 cm

    Kategória: Kültéri kanapék

    Cikkszám: 316187

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Növelje kültéri ülőhelye kényelmét ezzel a fa kerti raklapasztallal!

    A kerti asztal impregnált fenyőfából készült, így tartós, időjárásálló és környezetbarát. A raklapasztal tömör felépítésű, és kevés törődést igényel. Párnákkal (nem része a csomagnak) együtt zsámolyként is használható, a lehető legnagyobb kényelmet nyújtva Önnek és vendégeinek. Ez a faasztal szolgálhat kifejezetten a pihenőszett részeként, de különálló asztalként is. Kombinálhatja más elemes egységekkel, például középső kanapéval és sarokkanapéval, hogy kialakítsa saját kerti társalgóhelyét!

    Figyelem: kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy tisztítsa rendszeresen, és ne hagyja feleslegesen a szabadban, védelem nélkül.

    Tisztítás: használjon enyhe szappanoldatot.

    Tárolás: Ha lehetséges, tárolja zárt, hűvös, száraz helyen. Ha a terméket a szabadban tárolja, védje vízálló burkolattal. Eső vagy havazás után törölje le és szárítsa fel a felesleges vizet vagy havat a sík felületekről. Hagyjon elegendő légkeringést a nedvességből eredő károk elkerülése érdekében.

    • Színe: barna
    • Anyaga: impregnált fenyőfa
    • Mérete: 60 x 60 x 36,5 cm (Ho x Szé x Ma)
    • Összeszerelést igényel: igen
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek