Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Baseus Bowie D05 Bluetooth fejhallgató (NGTD020213)

  Kategória: Fejhallgató

  Cikkszám: NGTD020213

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Élvezze kedvenc zenéit új módon a Baseus Bowie D05 segítségével. A fejhallgató 3D-s térhatású hangzást kínál és 40 mm-es meghajtókkal van felszerelve. A Baseus Bowie D05 hangszóróval úgy érezheti magát, mintha koncerten lenne. A fejhallgató a BISA technológiát használja a térhatású hangzás érdekében. Ráadásul 40 mm-es neodímium meghajtókkal rendelkezik, így részletgazdag hangzást élvezhet. Emellett a mikrofon pontosan rögzíti a hangját, így biztos lehet benne, hogy a hívó fél hallja Önt. A Bowie D05 fejhallgató 600 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, ami akár 70 órás lejátszási időt jelent. A töltést a mellékelt USB-C kábel könnyíti meg. Körülbelül 2 óra elteltével a fejhallgató készen áll a további használatra.

  Viselje a fejhallgatót, ameddig csak akarja, és ne féljen attól, hogy kényelmetlenül érzi magát. A Baseus Bowie D05 a felhasználó fejéhez igazodik, és puha memóriahabos fülkagylót kínál. Emellett a súlyuk nem haladja meg a 209 g-t. A fejpántot is az Ön igényeihez igazíthatja. Mindez kényelmes használatot jelent. A Baseus Bowie D05 fejhallgatót mindössze 0,06 másodperces késleltetés jellemzi, ami jobb videó- és hangszinkronizációt és nagyobb játék közbeni elmélyülést eredményez. Ezt a Bluetooth 5.3 teszi lehetővé, amely akár 10 méteres távolságig stabil jelet biztosít.

  Vezetékes vagy vezeték nélküli - válassza az Önnek megfelelő csatlakozási módot. A fejhallgató 3,5 mm-es kábelen vagy Bluetooth-on keresztül csatlakozik a kompatibilis berendezésekhez. A Bowie D05-öt egyszerre 2 eszközzel is párosíthatja, például okostelefonnal és táblagéppel. Mi több, a fejhallgató bejövő hívás közben automatikusan csatlakozik az okostelefonhoz. A fejhallgató működése egyszerű és intuitív, így nem lesz vele gondja. A bal oldali fülhallgatón gombok találhatók, amelyekkel felveheti/elutasíthatja/befejezheti a bejövő hívást, beállíthatja a hangerőt, átugorhat egy dalt, engedélyezheti az alacsony késleltetési módot stb. Ezenkívül a Baseus alkalmazásból a gombokhoz kijelölt funkciókat rendelhet, használhatja az ekvalizátort, megtalálhatja az elveszett fejhallgatót és még sok minden mást.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek