Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Baseus Capacitive Stylus 2 az 1-ben toll lila (SXBC060105)

  Kategória: Érintőceruza

  Cikkszám: SXBC060105

  • 11 310 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Engedd szabadjára kreativitásodat és rajzolj úgy, mint egy profi! A Baseus tollal kényelmesen kezelheted az iPadet, és úgy rajzolhatsz és írhatsz, mintha valódi papírra írnál. A termék teljes mértékben kompatibilis a legtöbb iPaddel, kiemelkedik robusztus kialakításával és támogatja a mágneses töltést. Működését személyre szabhatja - a toll akár 14 beállítási funkciót is kínál. Nagyon precíz és késedelem nélkül működik, és ha érzékeli, a képernyő automatikusan leállítja a kezedre való reagálást, így szabadon írhatsz és rajzolhatsz. Tartalmaz egy cserélhető hegyet is.

  Pontos teljesítmény

  A Stylus kiemelkedik nagy pontosságával és kivételesen erős jelével - ez az aranybevonatú hegynek köszönhető. Ennek eredményeképpen bármilyen szögbeállításban élvezheti mozdulatainak tökéletes reprodukálását. Ráadásul a táblagép automatikusan érzékeli a stylus működését. Ilyenkor nem reagál többé a kezed érintésére, így szabadon rajzolhatsz és írhatsz, anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy véletlenül kikapcsolsz vagy kikapcsolsz valamit.

  Kényelmes használat

  A Baseus Smooth Writing 2 csatlakozik a Baseus APP-hoz, és akár 14 különböző beállítást kínál, amelyek lehetővé teszik a táblagép gyors kezelését. Egyetlen kattintással megváltoztathatja a fényerőt, a hangerőt, fényképet vagy képernyőfotót készíthet, és a következő oldalra navigálhat. Ha a tollat megfelelő szögben helyezi a táblagéphez, kényelmesen beállíthatja a vonalak vastagságát.

  Egyszerű töltés

  A Baseus stylus tökéletes helyettesítője az eredeti Apple Pencilnek. Kialakítása lehetővé teszi a töltést egy dedikált mágneses port segítségével. Egyszerűen nyomd az iPad megfelelő helyére, hogy könnyen és kényelmesen feltölthesd a ceruzát. Egyetlen feltöltés akár 10 óra használatot vagy 12 hónapos készenléti üzemmódot garantál. A tableten egy üzenet tájékoztat a stylus töltöttségi állapotáról.

  Robusztus kialakítás

  A termék kiváló minőségű anyagokat használ. A toll magját arannyal vonták be, ami késedelem nélkül biztosítja a stabil és megbízható működést. Kiemelkedik a tartósságával, rendkívül könnyű, és kellemes tapintású, csúszásmentes anyaggal készült, amely páratlan kényelmet biztosít, így órákon át szabadon használhatja. Tartalmaz egy cserehegyet is.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek