Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Baseus Magnetic Mini Powerbank 10000mAh 20W fekete (P10022109113-00)

  Kategória: Power Bank

  Cikkszám: P10022109113-00

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A Baseus Magnetic Mini mágneses Power Bank egy kompakt és rendkívül funkcionális eszköz, amely hatékonyan kielégíti a gyors és kényelmes töltési igényeket. Támogatja a gyorstöltést akár 20W teljesítménnyel, a beépített mágnesek pedig stabil és biztonságos rögzítést biztosítanak a készülékhez, lehetővé téve a kéz nélküli töltést. Ezenkívül a két eszköz egyidejű, vezeték nélküli és vezetékes töltésének lehetősége, valamint a mágneses töltőtokos telefonokkal való kompatibilitása rendkívül sokoldalúvá teszi ezt az eszközt. Mindez egy stílusos készülékben kapott helyet, praktikus LED jelzőkkel és számos biztonsági funkcióval, így a Baseus Magnetic Mini kiváló választás mindenki számára, aki értékeli a megbízhatóságot és a kényelmet.

  Vezeték nélküli töltés

  A Baseus Magnetic Mini Power Bank vezeték nélküli töltést kínál akár 15W teljesítménnyel, így kényelmes választás azok számára, akik értékelik a szabadságot. A MagSafe technológiával való kompatibilitás lehetővé teszi a Power Bank gyors csatlakoztatását a készülék hátuljához, így a töltés megkezdődik anélkül, hogy további konfigurációra lenne szükség.

  Többfunkciós kábel

  A Power Bank-be integrált USB-C kábel kettős célt szolgál: lehetővé teszi a telefon és a Power Bank töltését. Ezenkívül a kábel visszahelyezhető a Power Bank portjába, így praktikus hurkot hozva létre, amely hordszíjként használható. Ez a megoldás további funkcionalitást biztosít, és még kényelmesebbé teszi a Power Bank használatát.

  Kompatibilitás a töltőtokkal

  A Baseus Magnetic Mini Power Bank a mágneses töltőtokkal felszerelt telefonokkal kompatibilis, így tovább bővíti képességeit. A 13N erősségű beépített mágnesek biztosítják, hogy az eszközök biztonságosan rögzítve maradjanak, függetlenül a körülményektől, biztosítva a stabil és biztonságos töltést. Ezt a megoldást értékelhetik azok, akik megbízhatóságot és sokoldalúságot keresnek egyetlen kompakt készülékben.

  Többféle biztonsági funkció

  A használat közbeni biztonság minden elektronikus eszköz kulcsfontosságú szempontja, és a Baseus Magnetic Mini Power Bank sem kivétel. Számos védelmet kínál, beleértve a túltöltés, kisütés, feszültség, valamint hőmérséklet, túláram, rövidzárlat és elektrosztatikus kisülés elleni védelmet. Ez az átfogó védelem biztosítja a Power Bank biztonságos használatát, védve a készüléket és a felhasználót egyaránt.

  Kompakt méretek és LED jelzők

  Kompakt méretének köszönhetően könnyedén elhordozható útközben vagy munkába, és nem takarja el a telefon kameralencséit. A LED jelzők tájékoztatást nyújtanak az akkumulátor állapotáról, lehetővé téve annak gyors felmérését, hogy mikor van szükség újratöltésre. Mindez praktikus és megbízható eszközzé teszi a Baseus Magnetic Mini-t.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek