FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Baseus Magnetic Mini Powerbank 10000mAh 20W fekete (P10022109113-00)

    Kategória: Power Bank

    Cikkszám: P10022109113-00

    • 20 785 Ft
      Nettó ár: 16 366 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás a raktárunkba: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A Baseus Magnetic Mini mágneses Power Bank egy kompakt és rendkívül funkcionális eszköz, amely hatékonyan kielégíti a gyors és kényelmes töltési igényeket. Támogatja a gyorstöltést akár 20W teljesítménnyel, a beépített mágnesek pedig stabil és biztonságos rögzítést biztosítanak a készülékhez, lehetővé téve a kéz nélküli töltést. Ezenkívül a két eszköz egyidejű, vezeték nélküli és vezetékes töltésének lehetősége, valamint a mágneses töltőtokos telefonokkal való kompatibilitása rendkívül sokoldalúvá teszi ezt az eszközt. Mindez egy stílusos készülékben kapott helyet, praktikus LED jelzőkkel és számos biztonsági funkcióval, így a Baseus Magnetic Mini kiváló választás mindenki számára, aki értékeli a megbízhatóságot és a kényelmet.

    Vezeték nélküli töltés

    A Baseus Magnetic Mini Power Bank vezeték nélküli töltést kínál akár 15W teljesítménnyel, így kényelmes választás azok számára, akik értékelik a szabadságot. A MagSafe technológiával való kompatibilitás lehetővé teszi a Power Bank gyors csatlakoztatását a készülék hátuljához, így a töltés megkezdődik anélkül, hogy további konfigurációra lenne szükség.

    Többfunkciós kábel

    A Power Bank-be integrált USB-C kábel kettős célt szolgál: lehetővé teszi a telefon és a Power Bank töltését. Ezenkívül a kábel visszahelyezhető a Power Bank portjába, így praktikus hurkot hozva létre, amely hordszíjként használható. Ez a megoldás további funkcionalitást biztosít, és még kényelmesebbé teszi a Power Bank használatát.

    Kompatibilitás a töltőtokkal

    A Baseus Magnetic Mini Power Bank a mágneses töltőtokkal felszerelt telefonokkal kompatibilis, így tovább bővíti képességeit. A 13N erősségű beépített mágnesek biztosítják, hogy az eszközök biztonságosan rögzítve maradjanak, függetlenül a körülményektől, biztosítva a stabil és biztonságos töltést. Ezt a megoldást értékelhetik azok, akik megbízhatóságot és sokoldalúságot keresnek egyetlen kompakt készülékben.

    Többféle biztonsági funkció

    A használat közbeni biztonság minden elektronikus eszköz kulcsfontosságú szempontja, és a Baseus Magnetic Mini Power Bank sem kivétel. Számos védelmet kínál, beleértve a túltöltés, kisütés, feszültség, valamint hőmérséklet, túláram, rövidzárlat és elektrosztatikus kisülés elleni védelmet. Ez az átfogó védelem biztosítja a Power Bank biztonságos használatát, védve a készüléket és a felhasználót egyaránt.

    Kompakt méretek és LED jelzők

    Kompakt méretének köszönhetően könnyedén elhordozható útközben vagy munkába, és nem takarja el a telefon kameralencséit. A LED jelzők tájékoztatást nyújtanak az akkumulátor állapotáról, lehetővé téve annak gyors felmérését, hogy mikor van szükség újratöltésre. Mindez praktikus és megbízható eszközzé teszi a Baseus Magnetic Mini-t.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek