Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Basingstoke

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 336940

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 645 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Basingstoke egy feszült roguelike , amelyben a lopakodó és az arcade akció keveredik . Fedezze fel az Egyesült Királyságbeli, apokaliptikus Basingstoke parázsló romjait, a rendkívüli veszélyek világát, ahol újraélesztett élőhalottak és vad idegen szörnyek kóborolnak!

    Scavenge és Craft


    Fokozzatok és mesterkedjetek felfedezés közben. Elterelésként kóstoljon meg egy finom kolbásztekercset, vagy mérgezz meg egy kebabot csalinak. Lopakodj , és üss ki egy szörnyet egy tücsökütő ütésével, vagy vágd fel őket egy láncfűrésszel. Nyugtasd meg őket egy házi készítésű fúvócsőből kilőtt nyílvesszővel, vagy gyújtsd meg őket egy barkács lángszóróval. Több mint száz használható tárgyat lehet kifosztani vagy elkészíteni!

    Nincs második esély


    Használj lopakodást a settenkedéshez , fegyvereket a támadáshoz , vagy ha minden más nem sikerül, fuss! De légy nagyon óvatos – egy falat, és széttépnek, és finom falattá válhatsz a szörnyek számára! Az erőszak az utolsó lehetőség. A besurranás , a koponyatörés és a les az Ön taktikája.

    Mi az a Basingstoke?


    Basingstoke egy angliai város, amely a kézzel készített és eljárásilag generált funkciók elbűvölő keverékéről híres. Fedezze fel a föld felett és alatt, és élvezze a sok látnivalót. Rabolj ki egy parkolójegy-automatát, rongálj meg egy balra tartó táblát, menj be vásárolni az OMNImart24/7-be... vagy ha egy kicsit sokra megy a dolog, bújj el egy kerekes szemetesbe.

    Feloldható karakterek


    Ahogy haladsz, új karaktereket nyithatsz meg. Kezdje turistaként , és örökítse meg azokat a különleges pillanatokat szelfibotjával , vagy nyüzsögjön az üzletekben az OmniBank GoldCard kártyájával . Játssz tolvajként , és használd a Lakatos modult a biztonsági panelek feltörésére és a széfek feltörésére. Minden karakter speciális felszereléssel, egyedi készítési receptekkel... és kalappal rendelkezik!

    Eredmények és kereskedési kártyák


    A Királyi Pénzverde egy különleges, Basingstoke témájú emlékérmét bocsátott ki az Apokalipszis megünneplésére. Tiéd lehet az 1p, 2p, 10p, 20p és 50p érme, valamint egy különösen fényes font érme. Gyűjtsd össze őket, és az eredmények, kereskedési kártyák, profilháttér és hangulatjelek teljes skáláját! Sajnos az üzletben nem mutathatunk képet, játékkal kell megkeresni :)

    Üdvözöljük a Basingstoke-ban!



    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2018-04-27
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Basingstoke termékhez

    Hasonló termékek