Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Batman: Arkham Origins - Season Pass

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 257070

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 685 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Fokozza az ARKHAM ORIGINS élményét, ha még ma vásárol bérletet! Hozzáférhetsz az új kihívástérképekhez, két Skin csomaghoz és egy epikus új történet-kampánykalandhoz. A több órányi új tartalom mellett két exkluzív Batman™ Skint is kinyithatsz: a Gotham by Gaslight Batman™ és a Brightest Day Batman™ játékokat.

  Az All Skins felhasználható a történetkampányban a fő történet befejezése után, a kihívástérképeken és online. Az összes többi Season Pass-tartalom kizárólag a történetkampány módban használható. A Season Passban szereplő összes tartalom egyenként is megvásárolható.

  Season Pass Skin Pack – Főbb jellemzők:

  • Gotham by Gaslight Batman™: Vigyél be egy kis 1889-et a játékodba. Viseld azt az öltönyt, amelyet Brian Augustyn és Mike Mignola slágerregénye, a GOTHAM BY GASLIGHT ihlette.
  • Gotham by Gaslight Batman™: A természetes szálú nadrágtól a hajítókésekkel megrakott bőr övig minden részletet gondosan a képregény mintájára alakítottak ki.
  • Brightest Day Batman™: Játssz a Brightest Day Batman™-ként, a Batman™-ként, akit a White Light támaszt fel a halálból Geoff Johns és Peter Tomassi Brightest DAY sorozatában.
  • Brightest Day Batman™: A Brightest Day Batman™ ruhája fehér, ellentétben a játék többi részével.

  Új Millennium Skins Pack – Főbb jellemzők:

  • Öltözz le, hogy lenyűgözz: Szerezd meg a legújabb felszerelést teljes ár fizetése nélkül. Spóroljon sokat a New Millennium Skins Pack árán ezzel a szezonbérlettel!
  • A legmenőbb skinek: A New Millennium Skin Pack 5 legkeresettebb skint tartalmaz: (1) Red Son Batman™, (2) Blackest Night Batman™, (3) új 52 Batman™, (4) Batman™: Noel , (5) első megjelenésű Batman™ és (6) egy évvel később Robin

  Infinite Earth Skins Pack – Főbb jellemzők:

  • Öltözz le, hogy lenyűgözz: Szerezd meg a legújabb felszerelést teljes ár fizetése nélkül. Spóroljon sokat az Infinite Earth Skins csomagon ezzel a szezonbérlettel!
  • A Skinek, amikre vágytál: A New Millennium Skin Pack 5 legjobb skint tartalmaz: (1) Earth 2 Dark Knight, (2) Long Halloween Batman™, (3) Batman™: A kerekasztal sötét lovagja, ( 4) Thrillkiller Batman™, (5) Earth 2 Batman™, (6) klasszikus Tim Drake Robin

  Initiation DLC - Főbb jellemzők:

  • Utazz vissza az időben: Utazz a Batman™ létezése előtti időkbe, és vedd át az irányítást egy fiatal Bruce Wayne felett a harcművészeti edzésének utolsó szakaszában. Tapasztalja meg az egzotikus helyeket, beleértve a bambusz erdőt és a hegy tetején lévő kolostort.
  • Ahonnan Batman valójában elkezdődött: Legyen szemtanúja a világ legerősebb bűnügyi harcosa születésének ezzel a DLC-vel, amely 2 skint (Bruce Wayne és Vigilante Bruce Wayne), négy kihívástérképet és egy kihíváskampányt tartalmaz.

  Cold, Cold Heart DLC - Főbb jellemzők:

  • Térjen vissza Gotham Citybe, hogy az újévet, Arkham Origins stílusban csengesse. Amikor Mr. Freeze elrabolja a GothCorp vezérigazgatóját, Batman™ megpróbálja bíróság elé állítani. Útja során felfedi új ellenségének tragikus történetét, ami arra készteti hősünket, hogy megkísérelje a lehetetlent: megmentse az áldozatot ÉS a gonosztevőt. Óráknyi narratívavezérelt játékmenet és új Open World tartalom vár!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Kaland Akció
  Életkor: 16+
  Megjelenés dátuma: 2014-04-22
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Batman: Arkham Origins - Season Pass termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek