Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Battleborn - Full Game Upgrade

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 490060

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális

    Alapjáték Szükséges


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Szemtelen hősök hatalmas csapata küzd azért, hogy megvédje az univerzum utolsó csillagát egy titokzatos gonosztól ebben a Hero Shooterben, amelyet a Borderlands alkotói készítettek. Megvédéséhez mindenféle karaktert és fegyvert fel kell használnod, amit valaha is elképzeltél – a kiborg sólyomemberektől a szamuráj vámpírokon át az emberhegyekkel hadonászó minifegyverekig. Vágj és háríts, fuss és fegyvert, dobj és rohanj, vagy egyszerűen semmisítsd meg az ellenséget, miközben építed és gyarapítod személyes hőscsapatodat. Válaszd ki a hősödet, és küzdj egyedül vagy együttműködve a barátaiddal a történetküldetések során, vagy harcolj ellenük a gyors iramú, kompetitív többjátékos meccseken.

    Az összes próbafolyamat, beleértve a játékosprofilokat, a hősstatisztikát és a mastery-eket, átkerül a teljes játékra és a Season Passra, ha megvásárolják. A korábbi hős vásárlásokért a teljes játékra vagy szezonbérletre frissítve visszatérítjük a hősök játékbeli pénznemét.

    TÖRTÉNETMÓD

    Harcolj az univerzum utolsó csillagának megvédéséért a Battleborn's Story Mode-ban, egy narratív élményben, amelyet teljesen egyedül játszhatsz, vagy akár barátaiddal együtt, osztott képernyőn és online is.

    HŐSÖK

    Vívó debütáns. Robot komornyik. Törpe exhibicionista. Ez csak egy minta a Battleborn sokféle hősökből álló, egyedi fegyverekkel, képességekkel és játékstílusokkal rendelkező mély névsorából. ki leszel?

    PVP TÖBBJÁTÉKOS

    A Battleborn csapatalapú, kompetitív többjátékos játékát akár 10 játékos is megtapasztalhatja online 5v5 meccseken, és négy különálló többjátékos módot tartalmaz – Incursion, Capture, Meltdown és Face-Off.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Kiegészítő
    Műfaj: Akció
    Életkor: 16+
    Megjelenés dátuma: 2017-06-06
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Battleborn - Full Game Upgrade termékhez

    Hasonló termékek