Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Battleborn - Full Game Upgrade

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 490060

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Szemtelen hősök hatalmas csapata küzd azért, hogy megvédje az univerzum utolsó csillagát egy titokzatos gonosztól ebben a Hero Shooterben, amelyet a Borderlands alkotói készítettek. Megvédéséhez mindenféle karaktert és fegyvert fel kell használnod, amit valaha is elképzeltél – a kiborg sólyomemberektől a szamuráj vámpírokon át az emberhegyekkel hadonászó minifegyverekig. Vágj és háríts, fuss és fegyvert, dobj és rohanj, vagy egyszerűen semmisítsd meg az ellenséget, miközben építed és gyarapítod személyes hőscsapatodat. Válaszd ki a hősödet, és küzdj egyedül vagy együttműködve a barátaiddal a történetküldetések során, vagy harcolj ellenük a gyors iramú, kompetitív többjátékos meccseken.

  Az összes próbafolyamat, beleértve a játékosprofilokat, a hősstatisztikát és a mastery-eket, átkerül a teljes játékra és a Season Passra, ha megvásárolják. A korábbi hős vásárlásokért a teljes játékra vagy szezonbérletre frissítve visszatérítjük a hősök játékbeli pénznemét.

  TÖRTÉNETMÓD

  Harcolj az univerzum utolsó csillagának megvédéséért a Battleborn's Story Mode-ban, egy narratív élményben, amelyet teljesen egyedül játszhatsz, vagy akár barátaiddal együtt, osztott képernyőn és online is.

  HŐSÖK

  Vívó debütáns. Robot komornyik. Törpe exhibicionista. Ez csak egy minta a Battleborn sokféle hősökből álló, egyedi fegyverekkel, képességekkel és játékstílusokkal rendelkező mély névsorából. ki leszel?

  PVP TÖBBJÁTÉKOS

  A Battleborn csapatalapú, kompetitív többjátékos játékát akár 10 játékos is megtapasztalhatja online 5v5 meccseken, és négy különálló többjátékos módot tartalmaz – Incursion, Capture, Meltdown és Face-Off.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Akció
  Életkor: 16+
  Megjelenés dátuma: 2017-06-06
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Battleborn - Full Game Upgrade termékhez

  Hasonló termékek