Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Beetle Uprising

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 662680

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tenyésztsen egy sereg bogarat, etesse és nevelje fel őket, majd küldje csatába!


    A Beetle Uprising a valós idejű taktikai játékmenet, a tenyésztési szimuláció és az otthonteremtés kombinációja. A küldetésed: hódítsd meg az elhagyott telket, és üss le mindenkit, aki az utadba áll! A való világ tudományán alapuló összetett genetikai rendszernek köszönhetően a bogarak serege összekeverhető, hogy a harc, az esztétika és a túlélés legjobb tulajdonságait hozza létre.

    Főbb jellemzők
    • A bogártenyésztés egy komplex genetikai szimulációra épül, a taktikai biológiai döntések mögé helyezve a bogarak számára a leghatalmasabb lehetőségeket.
    • Vigyázz a bogaraidra, mintha házi kedvenceid lennének. Élelmiszerre, menedékre, társaságra, játékra és tisztaságra van szükségük: minden bogár értékeli a gondozott fészket.
    • Játssz 16 egyedi, valós idejű taktikai (RTT) stílusú kampányküldetést személyes bogárseregeddel.
    • Küldj bogarakat további tucatnyi egyéni küldetésre, hogy erőforrásokat gyűjtsenek az otthoni fészek számára.



    A fészked viszonylagos biztonsága révén bogarak nemzedékeit fogod tenyészteni, amelyek az áruló elhagyatott telek felett legyeznek, hogy meghódítsák a területeket és feltárják gazdagságát. Fedezze fel genetikai potenciálja titkait a raj kiválasztott tagjainak gondos párosításával. Tanuljon meg új képességeket, és fokozza fajának teljesítményét utódnemzedékeken keresztül. A harapás egy megbízható támadás, amelyet egyetlen bogárnak sem szabad alábecsülnie, de mi van, ha maró epét köphet? kiüríteni ellenségei létfontosságú folyadékait? vagy talán felrobban a páncélos ízű repeszek csodálatos záporában! Ez és még sok más csak néhány allél választja el... ha felfedezné őket.

    De a te uralmad nem csupa harapás és vagdalkozás. Fel kell nevelnie bogarait, és gondoskodnia kell az élelem, a kényelem és az egészség szükségleteiről. Ahogy meghódítod az új területeket, megkapod a szükséges erőforrásokat, például magvakat, bogyókat és a legértékesebb finomságokat: a rothadó húst. Küldje el bogarait, hogy fedezzen fel új területeket, ismerje meg védelmüket és kincseiket. Ha a kiválasztott bajnokok készen állnak a feladatra, ritka tárgyakat találhatnak, amelyek elősegíthetik a raj hatalomra jutását. Talán előhoznak egy nyugtató szappant, egy gumilabdát vagy akár néhány tápláló agyat! Semmi sem csiklandozza úgy a ganglionokat, mint a kényelmes ételek.



    A soraidhoz csatlakozó új bogarak friss DNS-t fecskendeznek be a génállományba. Nemcsak új képességeket szabadítanak fel, és fejlesztik táplálékkeresési és harci tulajdonságaikat, a keresztezés során ritka bogarak esztétikát is feltárnak, mint a szarvak, tüskék, gerincek, színek, textúrák és fémes felületek! Minden felnevelt bogár egyedileg a tiéd lesz, a statisztikák, a megjelenés és a termet mestere.

    Az egyes területek átvételéhez speciális képességekre és taktikai döntéshozatalra lesz szükség, miközben csatába vezeti a rajt. Érezd hordád folyékony örömét a csatában. Nem lökdösöd az egyéneket, mint a bábukat, hanem úgy terelgeted őket, ahogy egy maestro egy szimfóniát egy crescendo felé vezet, és a pusztítás dagályhullámaként csapja rájuk ellenségeidre.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2020-11-05
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Beetle Uprising termékhez

    Hasonló termékek