Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Beetle Uprising

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 662680

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tenyésztsen egy sereg bogarat, etesse és nevelje fel őket, majd küldje csatába!


  A Beetle Uprising a valós idejű taktikai játékmenet, a tenyésztési szimuláció és az otthonteremtés kombinációja. A küldetésed: hódítsd meg az elhagyott telket, és üss le mindenkit, aki az utadba áll! A való világ tudományán alapuló összetett genetikai rendszernek köszönhetően a bogarak serege összekeverhető, hogy a harc, az esztétika és a túlélés legjobb tulajdonságait hozza létre.

  Főbb jellemzők
  • A bogártenyésztés egy komplex genetikai szimulációra épül, a taktikai biológiai döntések mögé helyezve a bogarak számára a leghatalmasabb lehetőségeket.
  • Vigyázz a bogaraidra, mintha házi kedvenceid lennének. Élelmiszerre, menedékre, társaságra, játékra és tisztaságra van szükségük: minden bogár értékeli a gondozott fészket.
  • Játssz 16 egyedi, valós idejű taktikai (RTT) stílusú kampányküldetést személyes bogárseregeddel.
  • Küldj bogarakat további tucatnyi egyéni küldetésre, hogy erőforrásokat gyűjtsenek az otthoni fészek számára.  A fészked viszonylagos biztonsága révén bogarak nemzedékeit fogod tenyészteni, amelyek az áruló elhagyatott telek felett legyeznek, hogy meghódítsák a területeket és feltárják gazdagságát. Fedezze fel genetikai potenciálja titkait a raj kiválasztott tagjainak gondos párosításával. Tanuljon meg új képességeket, és fokozza fajának teljesítményét utódnemzedékeken keresztül. A harapás egy megbízható támadás, amelyet egyetlen bogárnak sem szabad alábecsülnie, de mi van, ha maró epét köphet? kiüríteni ellenségei létfontosságú folyadékait? vagy talán felrobban a páncélos ízű repeszek csodálatos záporában! Ez és még sok más csak néhány allél választja el... ha felfedezné őket.

  De a te uralmad nem csupa harapás és vagdalkozás. Fel kell nevelnie bogarait, és gondoskodnia kell az élelem, a kényelem és az egészség szükségleteiről. Ahogy meghódítod az új területeket, megkapod a szükséges erőforrásokat, például magvakat, bogyókat és a legértékesebb finomságokat: a rothadó húst. Küldje el bogarait, hogy fedezzen fel új területeket, ismerje meg védelmüket és kincseiket. Ha a kiválasztott bajnokok készen állnak a feladatra, ritka tárgyakat találhatnak, amelyek elősegíthetik a raj hatalomra jutását. Talán előhoznak egy nyugtató szappant, egy gumilabdát vagy akár néhány tápláló agyat! Semmi sem csiklandozza úgy a ganglionokat, mint a kényelmes ételek.  A soraidhoz csatlakozó új bogarak friss DNS-t fecskendeznek be a génállományba. Nemcsak új képességeket szabadítanak fel, és fejlesztik táplálékkeresési és harci tulajdonságaikat, a keresztezés során ritka bogarak esztétikát is feltárnak, mint a szarvak, tüskék, gerincek, színek, textúrák és fémes felületek! Minden felnevelt bogár egyedileg a tiéd lesz, a statisztikák, a megjelenés és a termet mestere.

  Az egyes területek átvételéhez speciális képességekre és taktikai döntéshozatalra lesz szükség, miközben csatába vezeti a rajt. Érezd hordád folyékony örömét a csatában. Nem lökdösöd az egyéneket, mint a bábukat, hanem úgy terelgeted őket, ahogy egy maestro egy szimfóniát egy crescendo felé vezet, és a pusztítás dagályhullámaként csapja rájuk ellenségeidre.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2020-11-05
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Beetle Uprising termékhez

  Hasonló termékek