Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Beyond the Invisible: Darkness Came

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 772670

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A Beyond the Invisible: Darkness Came egy rejtett tárgyú kaland, amely még a legtapasztaltabb detektíveket is kihívás elé állítja. A tapasztalt nyomozói szereped ellenére csapdába esett! Te leszel a következő áldozat, vagy túllépsz ennek a világnak a határain, és harcolsz a sötétséggel annak odújában? Tiéd a választás.

  A közelmúltban néhány megmagyarázhatatlan emberrablás történt Gateville-ben. Vezesd a nyomozót ebben a félelmetes rejtett tárgy rejtélyes játékban, és tisztázd, mi történik a városban. Elég bátor vagy ahhoz, hogy túllépj ennek a világnak a határain, és saját odújukban harcolj a gonosz erőkkel?

  Érdekes cselekmény
  Amikor leszáll az éjszaka, a látogatókat többé nem látják szívesen egy magányos városban. Fedezze fel, miért tűnnek el az emberek a városból, miközben Ön az események szokatlan láncolatát éli meg sok megdöbbentő fordulattal.

  Rejtvényfejtés
  Minden szakaszban találj több elemet, hogy felfedd, miért tűnnek el az emberek halálosan bizarr körülmények között. Szorítsa össze az elméjét, hogy legyőzze ezt a veszélyes fenyegetést, és megmentse a világot a sötétségtől.

  Magával ragadó látványvilág
  A játék csodálatos, kézzel rajzolt grafikákat tartalmaz, amelyek megragadják a komor árnyak által elnyelt óváros hangulatát. Tartalmaz egy mély hangsávot is, amitől égnek állnak a hajad.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2018-03-01
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek