Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Bilkins' Folly

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1526370

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek  Percival „Percy” Bilkins egy kincsvadász, aki arra törekszik, hogy megtalálja eltűnt anyját és nagyapját, akik sok évvel ezelőtt titokzatosan eltűntek. Az egyetlen probléma? Hajója tönkrement egy viharban, és új utat kell találnia. Percynek családja szeretett kutyájával, Draytonnal együtt új hajót kell találnia, újra egyesülnie kell legénységével, és olyan családi titkokat kell felfedeznie, amelyek örökre megváltoztatják az életét. Ja, és persze ássunk rejtett kincsek után.  A Bilkins' Folly egy narratív kalandjáték egy fiúról és a kutyájáról. Álljon össze legjobb kutyás barátjával, hogy feltárja a régió minden zegét. Percy szakértő térképészeti készségeinek segítségével testreszabhatja térképét, hogy segítsen megoldani a rejtvényeket és feltárni más titkokat. De figyelem: egyes rejtvények ezen a világon nehezebbek, mint mások, és előfordulhat, hogy utazása során később vissza kell térnie hozzájuk.  Draytonnal való barátságod lesz a legnagyobb kincsed, amikor a Bilkins' Folly világában navigálsz. Ha minőségi időt töltenek együtt, kiegyenlítheti a köteléket, és pontokat szerezhet, amelyeket új készségekre költhet, amelyek segítségével elháríthatja az akadályokat. Ez segít a család és a gazdagság keresésében, és olyan helyekre viszi, amelyeket korábban nem látott.

  Jellemzők

  • Fedezze fel a szokatlan és nyüzsgő szigetek sorát, amelyek tele vannak történelemmel, rejtélyekkel és (ami a legfontosabb) kincsekkel.
  • Ahogy növekszik a kötődésed Draytonnal, új készségeket sajátít el, amelyek segítenek megoldani a rejtvényeket és feltárni a titkokat.
  • Bővítse hajója legénységét azáltal, hogy feltörekvő tengerészeket toboroz soraiba.
  • Társaskodj a szigetek sok furcsa lakójával – de ne feledd, emlékezni fognak rá, hogyan bánsz velük.
  • X jelöli a helyet! Szabja testre térképét az Ön számára megfelelő vonalak rajzolásával és ikonok elhelyezésével a térképen, hogy segítsenek a kincsvadászatban.
  • Horgászz érdekes tengeri élőlényekre, és jegyezd fel a felfedezésedet a naplódba.
  • Vegyen részt kincsvadász versenyeken, és szerezzen trófeákat és kérkedéseket.
  • Válassz zárakat, terelj juhokat és még sok mást a bájos minijátékokban.
  • Igen, megsimogathatod a kutyát.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland
  Megjelenés dátuma: 2023-10-02
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek