Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Blaupunkt FHD601 Hősugárzó

  Kategória: Hősugárzók

  Cikkszám: FHD601

  • 48 085 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Ha olyan készülékre van szüksége, amely felmelegíti a hideg napokon, a BLAUPUNKT FHD601 hősugárzója minden bizonnyal a legjobb barátja lesz, és nem csak a fagyos éjszakákon bizonyul nélkülözhetetlennek, hanem tavasszal és ősszel is hasznos lesz a hűvös éjszakákon.

  Az FHD601 modell akár 25 m2-es helyiséget is képes sikeresen felfűteni.

  Egy oszcillációs funkcióval (a légáramlás irányának megfelelően) bővítették, amely biztosítja a meleg levegő hatékonyabb elosztását a helyiségben. Hosszabb téli távollét alatt (mint a nyaralónál) érdemes lehet még egy olyan funkcióját használni, amely a helyiség hőmérsékletének 7 ˚C feletti tartásával megakadályozza a helyiség és a vízcsövek fagyását.

  A hősugárzó elektronikus termosztátja segítségével egyszerűen és intuitív módon állíthatja be a kívánt hőmérsékletet, a készüléken lévő időzítő pedig lehetővé teszi, hogy a késleltetési funkció segítségével kikapcsolja, így az FHD601 modell használata mindenki számára nagyon kényelmes. Minden paraméter jól látható egy jól olvasható LED kijelzőn. A készülékhez mellékelt távirányítóval anélkül módosíthatja működési paramétereit, hogy fel kellene kelnie a kanapéról.

  Hatékony beépített kerámia PTC technológiás fűtőelemének köszönhetően az FHD601 hősugárzó gyorsan felmelegszik, majd ezt a hőt tovább tartja, mint a hagyományos modellek.

  A három fűtési intenzitási fokozat mindent megad, amire szüksége van ahhoz, hogy a készülék működését az Ön egyéni igényeihez igazítsa. Az Eco mód a helyiség levegőhőmérsékletéhez igazítja a teljesítményszintet, növelve a teljesítményt, ha hűvösebb van, és ennek megfelelően csökkentve, ha már majdnem elérte a várt hőmérsékletet. A készülék esztétikus megjelenése, visszafogott színe bármilyen belső térbe illeszkedik.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Blaupunkt FHD601 Hősugárzó termékhez

  Hasonló termékek