Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Borderlands: ClapTrap's Robot Revolution

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 65920

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 3 645 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Az egész akkor kezdődött, amikor a Hyperion Corporation úgy döntött, hogy elege van a kapzsi, alkudozó kincsvadászokból a Pandorán. Mindig jó minőségű, korábban birtokolt lőszert árultak, adtak el, adtak el, és alig vettek soha. Ez elfogadható volt, amikor ott volt a The Vault, amelyre vadászni kellett, az Eridian Guardians pedig el kellett takarítani az útból, de most csak a helyi gazdaság és erőforrások elszívása volt. A Hyperion, mint a legtöbb vállalat, nem volt sem jó, sem rossz. Minden a profitról szólt, és most a legjövedelmezőbb lépés a lefolyó duguláselhárítása volt. Természetesen a Hyperionnak már volt egy ilyen készenléti terve.
  Sajnos a kincsvadászok kemény szőrgombócok voltak. Több ezer vadállatot, banditát és vállalati katonát téptek át Pandorán. A közvetlen út nem működött. Ezért úgy döntöttek, hogy aktiválják a szigorúan titkos, az Interplanetary Ninja Assassin Claptrap-et!
  A terv az volt, hogy a Ninja Assassin finomabb módszerekkel vigye ki a kincsvadászokat: hátba szúrással, mérgezéssel, rosszindulatú pletykák terjesztésével stb. A Ninja Assassin azonban okosabb volt, mint gondolták. Tudatában volt, és nem tetszett neki, amit látott – a tapscsapdákat mindenhol célgyakorlatra vagy alantas vállalati alkalmazottként használták.
  Így hát ahelyett, hogy a kincsvadászokat felvállalta volna, úgy döntött, hogy megszállja a Hyperiont. Összegyűjtötte a csapdákat az ügye érdekében, és a csapdák ellepték a Hyperion Corporation területének nagy részét. Hőseink persze középen rekedtek. Végül Blake úr (a Hyperion Corporation zsoldos kapcsolatokért és turizmusért felelős alelnöke) bérelte fel őket a forradalom leverésére. Míg a kincsvadászok nem szerették a Hyperion Corporationt, a csapdák a Pandora összes életét asszimilálták, és tapscsapdákká alakították át őket. A végén meg kell állítaniuk a Bolygóközi Nindzsa Assassin Claptrap-et, hogy felszabadítsák az irányítást Pandora összes tapscsapdája felett, és természetesen megkapják a jutalmukat.
  Új funkciók:
  • Küzdj meg az egykor barátságos, ma már gyilkos tapscsapdák hullámaival (távolság, közelharc és kamikaze).
  • Találkozz csapdába esett lényekkel, beleértve a rákcsapdákat, a rakkcsapdákat, a csapdákat és a banditacsapdákat.
  • Battle Hyperion Corporation magasan képzett és jól felfegyverzett katonák zászlóaljai.
  • A főnök rengeteget fut: 11 boss-csata, köztük 5 új boss és 3 csapdába esett ellenség a múltból.
  • Gyűjts újdonságokat, például: 3D-s szemüvegeket, olajos dobozokat és rózsaszín bugyit, hogy jutalmakat/trófeákat szerezhess.
  Küldetések/területek száma:
  • 7 új fő küldetés
  • 14 új mellékküldetés
  • Harcolja meg az utolsó boss-csatát a múltból egy nagyon ismerős területen. A játék bejárja a kört, és a bezártság érzését kelti a játékosban.
  • 6 hátizsák foglalat található (*3* játékonként).
  • Szerezz további 2 képességpontot (1-et játékonként)

  A többjátékos opciók módosulhattak, további információért lásd a főcímet
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Akció Szerepjáték
  Életkor: 18+
  Megjelenés dátuma: 2015-04-10
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Borderlands: ClapTrap's Robot Revolution termékhez

  Hasonló termékek