Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Braid

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 26800

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 6 640 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Braid egy festői stílusban megrajzolt puzzle-platformer, ahol furcsa és szokatlan módon manipulálhatod az idő folyását. Egy városi házból utazz egy sor világba, és fejtsd meg a rejtvényeket, hogy megmentsd az elrabolt hercegnőt. Minden világban más hatalmad van, hogy befolyásold az idő viselkedését, és az idő furcsasága hozza létre a rejtvényeket. Az időbeli viselkedések a következők: a visszatekerés képessége, a visszatekerésre immunis tárgyak, a térhez kötött idő, a párhuzamos valóságok, az idő dilatációja és talán még sok más.
    Braid értékesnek tekinti az Ön idejét és figyelmét; ebben a játékban nincs töltelék. Minden rejtvény mutat valami újat és érdekeset a játék világából.
    Főbb jellemzők:
    • Újonnan hozzáadott Steam Cloud támogatás
      Mentse el a folyamatban lévő játékot a felhőbe, majd játsszon ott, ahol abbahagyta bármelyik Steamhez csatlakoztatott számítógépen.
    • Megbocsátó, mégis kihívásokkal teli játékmenet:
      A Braid egy 2-D platformjáték, amelyben soha nem halhatsz meg és nem veszíthetsz. Ennek ellenére Braid kihívást jelent – de a kihívás a rejtvények megoldásáról szól, nem pedig a trükkös ugrások újrajátszásáról.
    • Gazdag puzzle környezet:
      Utazz végig egy sor világon, kirakós darabokat keresve, majd rejtvényeket megoldva az idő manipulálásával: visszatekerés, párhuzamos univerzumok létrehozása, kitágult idő zsebeinek felállítása. A játékmenet friss és újszerű; a rejtvények célja, hogy új gondolkodásmódot inspiráljanak.
    • Esztétikus kialakítás:
      A festői művészeti stílus és a buja, organikus hangzás kiegészíti az egyedi játékmenetet.
    • Nemlineáris történet:
      Egy nemlineáris fikció összekapcsolja a különböző világokat, és valós metaforákat kínál az időmanipulációhoz; viszont az Ön időmanipulációi a való világ témáinak vetületei játékos „mi lenne, ha” univerzumokba, ahol a következmények feltárhatók.
    • Nemlineáris játékmenet:
      A játék nem kényszerít arra, hogy rejtvényeket oldjon meg a folytatáshoz. Ha nem tudsz kitalálni valamit, csak játssz tovább, és később térj vissza a rejtvényhez.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Stratégia Könnyed
    Életkor: 12+
    Megjelenés dátuma: 2009-04-10
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Braid termékhez

    Hasonló termékek