Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Braid

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 26800

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 7 650 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A Braid egy festői stílusban megrajzolt puzzle-platformer, ahol furcsa és szokatlan módon manipulálhatod az idő folyását. Egy városi házból utazz egy sor világba, és fejtsd meg a rejtvényeket, hogy megmentsd az elrabolt hercegnőt. Minden világban más hatalmad van, hogy befolyásold az idő viselkedését, és az idő furcsasága hozza létre a rejtvényeket. Az időbeli viselkedések a következők: a visszatekerés képessége, a visszatekerésre immunis tárgyak, a térhez kötött idő, a párhuzamos valóságok, az idő dilatációja és talán még sok más.
  Braid értékesnek tekinti az Ön idejét és figyelmét; ebben a játékban nincs töltelék. Minden rejtvény mutat valami újat és érdekeset a játék világából.
  Főbb jellemzők:
  • Újonnan hozzáadott Steam Cloud támogatás
   Mentse el a folyamatban lévő játékot a felhőbe, majd játsszon ott, ahol abbahagyta bármelyik Steamhez csatlakoztatott számítógépen.
  • Megbocsátó, mégis kihívásokkal teli játékmenet:
   A Braid egy 2-D platformjáték, amelyben soha nem halhatsz meg és nem veszíthetsz. Ennek ellenére Braid kihívást jelent – de a kihívás a rejtvények megoldásáról szól, nem pedig a trükkös ugrások újrajátszásáról.
  • Gazdag puzzle környezet:
   Utazz végig egy sor világon, kirakós darabokat keresve, majd rejtvényeket megoldva az idő manipulálásával: visszatekerés, párhuzamos univerzumok létrehozása, kitágult idő zsebeinek felállítása. A játékmenet friss és újszerű; a rejtvények célja, hogy új gondolkodásmódot inspiráljanak.
  • Esztétikus kialakítás:
   A festői művészeti stílus és a buja, organikus hangzás kiegészíti az egyedi játékmenetet.
  • Nemlineáris történet:
   Egy nemlineáris fikció összekapcsolja a különböző világokat, és valós metaforákat kínál az időmanipulációhoz; viszont az Ön időmanipulációi a való világ témáinak vetületei játékos „mi lenne, ha” univerzumokba, ahol a következmények feltárhatók.
  • Nemlineáris játékmenet:
   A játék nem kényszerít arra, hogy rejtvényeket oldjon meg a folytatáshoz. Ha nem tudsz kitalálni valamit, csak játssz tovább, és később térj vissza a rejtvényhez.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Stratégia Könnyed
  Életkor: 12+
  Megjelenés dátuma: 2009-04-10
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Braid termékhez

  Hasonló termékek