Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Brain Games

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1416720

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 225 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Figyelem!

    Vásárolj Power Brain Trainert a Steamen, és szerezd be a Brain Games játékot ingyen! Ez a projekt a fő terméken, a Power Brain Traineren alapul, és ennek megvásárlásával ingyenes DLC-ként töltheti le a Brain Games-t. A Brain Games csak egy kis része a Power Brain Trainernek. Kiválaszthatja, hogy mit szeretne vásárolni: külön csak ezt a terméket, egy nagyobb készlet "Power Brain Trainer" játékokat vagy egy komplett "Brain Box" készletet.

    https://store.steampowered.com/app/1070300/Power_Brain_Trainer/



    Ismerje meg a jó klasszikus játékok gyűjteményét az agytréninghez. Létrehozhatod saját szabályaidat és módosíthatod a minijátékokat. Érdekes? Akkor vásárold meg ezt a játékot most, mert minél több felhasználó, annál több nagyszerű funkció jelenik meg ebben a játékban az új frissítésekben.

    Játssz szórakoztató játékokat, amelyeket emberek milliói szeretnek szerte a világon. A Brain Games egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy sok minijátékot szerezzen be egyetlen termékben. Játszhatsz a számítógépeddel és a barátaiddal is. Gyűjts össze barátokat és hozz létre egy tornát. Találd meg, melyikőtök a legjobb ügyességben. A konstruktorok segítségével pedig szerkesztheti a játék stílusát és szabályait.

    Nem szabványos módok a szabványos játékokban. Nemcsak a szokásos 8*8-as mezőn, hanem nagy táblákon is lehet dámázni, mint például 10*10, 12*12 vagy akár egy 14*14-es szupertábla. A Brain Gamesben is találsz könnyű, normál, nehéz és szakértő nehézségi szintű Sudoku-t. A Tizenöt érdekes funkciókkal is rendelkezik, mint például a térkép átméretezése. A Brain Games a jövőben rejtvényeket, keresztrejtvényeket, sakkot, tic-tac-toe-t, dominót, mahjongot, kártyajátékokat, szójátékokat, labirintusokat, rejtvényeket is tartalmaz majd.

    Nem sokkal a megjelenés után megjelenik a Brain Games frissítése, amely tartalmazni fog egy játéktervezőt (szintszerkesztőt). Bármilyen játékot elkészíthetsz saját magadnak. Használja a konstruktor eszközöket, vagy akár programozza be a szabályokat egy speciális játékkezelő nyelven, a ChessCode-on, amelyet kifejezetten a Brain Games számára fejlesztettek ki. A ChessCode az asztali szimulátorhoz lehetőséget ad a fantáziálásra és az alkotásra. A Brain Games a te szabályaid.

    Még nem vetted meg a Brain Games-t? Mi várható? Kattintson erre a gombra azonnal! Vagy vásároljon azonnal egy Power Brain Trainert vagy Brain Boxot, hogy több játékhoz jusson.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Sport Indie Szimuláció Stratégia Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2021-09-06
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Brain Games termékhez

    Hasonló termékek