Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Brother labelmaker P-Touch PT-E110

  Kategória: Címkenyomtató

  Cikkszám: PTE110G1

  • 16 625 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  • Külső raktáron - Várható szállítás: 4 - 4 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek


  Feliratozó készülék, P-touch E110

  3,5 - 12 mm széles TZe szalagokhoz
  Nagy kijelző szöveg- és layout előnézettel
  Nyomtatás laminált szalagra, mosás-, karc- és időjárásálló címkék bel- és kültérre
  Rendelkezik kiegészítő speciális villanyszerelési- és kommunikációs szimbólumokkal

  Ipari feliratozó készülék
  A Brother PT-E110 egy mobil feliratozó készülék, ami különböző funkciókkal rendelkezik a gyakran használt címketípusok pl. kábelekhez vagy csatlakozókhoz való címkék gyors előállításához. Különösen alkalmas kezdő készüléknek elektromos munkákhoz és installációkhoz a tele- és adatkommunikációban. A PT-E110 rendelkezik egy a számítógépeknél megszokott QWERTZ billentyűzettel különállónumerikus billentyűzettel. A 3,5-12 mm széles TZe feliratozó szalagokat lehet a készülékben alkalmazni pl. Flexi-Tape-ként kábel feliratozáshoz vagy extra erős ragadós változatként. A laminált TZe címkék mosás-, időjárás- és karcállók, illetve alkalmasak kültéren való feliratozáshoz is.

  Gyors és olvasható szöveg
  A P-touch E110 max. 20 mm/mp sebességgel nyomtat, tehát kétszer olyan gyorsan, mint az osztályába tartozó hasonló modellek. A számítógépeknél megszokott QWERTZ billentyűzet és a különálló numerikus billentyűzet segítségével a szövegek egyszerűen bevihetők. 8 betűtípus, 200 szimbólum, 3 betűnagyság és 3 betűszélesség közül választhat.

  Grafikus kijelző, előnézettel
  A 15 karakteres LC kijelzőnek köszönhetően a címkét még a nyomtatás előtt utoljára ellenőrizni tudja és adott esetben javíthatja.

  Tartós címkék
  Az egyedülálló, laminált Brother TZe feliratozó szalagok a szabadalmazott hátsó szalag nyomtatásnak köszönhetően nagyon tartósak. A tesztek azt mutatják, hogy dörzsöléssel, a legtöbb vegyianyaggal, vízzel, napfénnyel és extrém hőmérséklettel szemben ellenálló. A laminált TZe szalagok hat rétegnyi anyagból állnak, melyek egy vékony, extrém strapabíró szalagot eredményeznek. A feliratot egy termotranszfer eljárással a védőréteg alsó oldalára nyomtatja. A két PET (poliészter) réteg által védett felirat mosás-, karcolás- és időjárásálló.

  Műszaki adatok:
  Alkalmas feliratozó szalag: TZe · Alkalmazási terület: Mobil · Betűméretek száma: 3 · Betűtípusok száma: 8 · Billentyűzet layout: QWERTZ · Feliratozó szalag szélesség: 3.5 mm,6 mm,9 mm,12 mm · Feliratozó szalag szélesség (max.): 12 mm · Keretek száma: 1 · Méret, magasság: 59 mm · Méret, mélység: 207 mm · Méret, szélesség: 110 mm · Nyomtatott sorok száma: 2 · Nyomási technológia: Hőátvitel · Szín: Narancs,Fekete · Súly: 390 g · Termék típus: Feliratozó készülék · Tápellátás: 6 db mikroelem (nem szállítjuk vele),Tápegység (nem szállítjuk vele)

  Szállítás tartalma:
  Feliratozó készülék · TZe feliratozó szalag (12 mm x 4 m, fekete a fehéren) · Használati útmutató.

  Figyelem:
  A működtetéshez 6 db mikroelem szükséges (nem szállítjuk vele).
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek