Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Brother labelmaker P-Touch PT-E110

    Kategória: Címkenyomtató

    Cikkszám: PTE110G1

    • 16 530 Ft
    • Elérhető: Több mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4-4 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek


    Feliratozó készülék, P-touch E110

    3,5 - 12 mm széles TZe szalagokhoz
    Nagy kijelző szöveg- és layout előnézettel
    Nyomtatás laminált szalagra, mosás-, karc- és időjárásálló címkék bel- és kültérre
    Rendelkezik kiegészítő speciális villanyszerelési- és kommunikációs szimbólumokkal

    Ipari feliratozó készülék
    A Brother PT-E110 egy mobil feliratozó készülék, ami különböző funkciókkal rendelkezik a gyakran használt címketípusok pl. kábelekhez vagy csatlakozókhoz való címkék gyors előállításához. Különösen alkalmas kezdő készüléknek elektromos munkákhoz és installációkhoz a tele- és adatkommunikációban. A PT-E110 rendelkezik egy a számítógépeknél megszokott QWERTZ billentyűzettel különállónumerikus billentyűzettel. A 3,5-12 mm széles TZe feliratozó szalagokat lehet a készülékben alkalmazni pl. Flexi-Tape-ként kábel feliratozáshoz vagy extra erős ragadós változatként. A laminált TZe címkék mosás-, időjárás- és karcállók, illetve alkalmasak kültéren való feliratozáshoz is.

    Gyors és olvasható szöveg
    A P-touch E110 max. 20 mm/mp sebességgel nyomtat, tehát kétszer olyan gyorsan, mint az osztályába tartozó hasonló modellek. A számítógépeknél megszokott QWERTZ billentyűzet és a különálló numerikus billentyűzet segítségével a szövegek egyszerűen bevihetők. 8 betűtípus, 200 szimbólum, 3 betűnagyság és 3 betűszélesség közül választhat.

    Grafikus kijelző, előnézettel
    A 15 karakteres LC kijelzőnek köszönhetően a címkét még a nyomtatás előtt utoljára ellenőrizni tudja és adott esetben javíthatja.

    Tartós címkék
    Az egyedülálló, laminált Brother TZe feliratozó szalagok a szabadalmazott hátsó szalag nyomtatásnak köszönhetően nagyon tartósak. A tesztek azt mutatják, hogy dörzsöléssel, a legtöbb vegyianyaggal, vízzel, napfénnyel és extrém hőmérséklettel szemben ellenálló. A laminált TZe szalagok hat rétegnyi anyagból állnak, melyek egy vékony, extrém strapabíró szalagot eredményeznek. A feliratot egy termotranszfer eljárással a védőréteg alsó oldalára nyomtatja. A két PET (poliészter) réteg által védett felirat mosás-, karcolás- és időjárásálló.

    Műszaki adatok:
    Alkalmas feliratozó szalag: TZe · Alkalmazási terület: Mobil · Betűméretek száma: 3 · Betűtípusok száma: 8 · Billentyűzet layout: QWERTZ · Feliratozó szalag szélesség: 3.5 mm,6 mm,9 mm,12 mm · Feliratozó szalag szélesség (max.): 12 mm · Keretek száma: 1 · Méret, magasság: 59 mm · Méret, mélység: 207 mm · Méret, szélesség: 110 mm · Nyomtatott sorok száma: 2 · Nyomási technológia: Hőátvitel · Szín: Narancs,Fekete · Súly: 390 g · Termék típus: Feliratozó készülék · Tápellátás: 6 db mikroelem (nem szállítjuk vele),Tápegység (nem szállítjuk vele)

    Szállítás tartalma:
    Feliratozó készülék · TZe feliratozó szalag (12 mm x 4 m, fekete a fehéren) · Használati útmutató.

    Figyelem:
    A működtetéshez 6 db mikroelem szükséges (nem szállítjuk vele).
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Brother labelmaker P-Touch PT-E110 termékhez

    Hasonló termékek