Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    BuddyPhones Discover gyermek fejhallgató rózsaszín-fehér (BP-DIS-PINK-01)

    Kategória: Fejhallgató

    Cikkszám: BP-DIS-PINK-01

    • 2 470 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek


    • Aggódik, hogy gyermeke túl hangosan hallgat zenét vagy néz rajzfilmeket? Ajándékozzon neki fejhallgatót, amely megakadályozza ezt! A BuddyPhones Discover automatikusan korlátozza a hangerőt egy biztonságos 85 dB-es szintre. Emellett nagyon tartósak és ellenállnak a sérüléseknek. Különlegességük a speciális jack-csatlakozó, amely egy további porttal rendelkezik, amely lehetővé teszi egy másik fejhallgató csatlakoztatását. A csomag tartalmaz egy készlet dekoratív matricát is.
    • Gyermeke hajlamos túl magasra tekerni a hangerőt rajzfilmnézés vagy zenehallgatás közben? A BuddyPhones segítségével elfelejtheti a hasonló problémákat! A fejhallgató lehetővé teszi, hogy automatikusan maximum 85 dB-re korlátozza a hangerőt. Ez a WHO által ajánlott biztonságos szint. Így gyermeke hallása hatékonyan védve lesz a károsodástól!
    • Nem kell aggódnia, hogy gyermekei gyorsan összetörik az új fejhallgatót. A BuddyPhones Discover rendkívül tartós, mégis rugalmas - a hajlítás, az ütközés és még a földre esés is kevés veszélyt jelent rájuk. További előnyük a tartós lapos kábel, amely a sérülésekkel szembeni ellenálló képességével tűnik ki. Emellett nem is fog túlzottan összegabalyodni.
    • A fejhallgató ergonomikus kialakítással is rendelkezik, így gyermeke számára biztosítja az általa megálmodott kényelmet. Fülhallgatóik kellemes tapintású, antiallergén anyagokból készültek, amelyek biztonságosak a bőr számára, és nem okoznak irritációt. Emellett az állítható fejpántnak köszönhetően a fejhallgatót még jobban a kis felhasználó igényeihez igazíthatja.
    • A BuddyPhones segítségével a gyerekek és barátaik együtt nézhetnek rajzfilmeket vagy hallgathatnak zenét a számukra összeállított lejátszási listákból. Felejtsd el a vitákat és a félreértéseket! A Discover modell egy speciális jack-csatlakozóval van felszerelve, amely egy további porttal rendelkezik, amely lehetővé teszi további fejhallgatók csatlakoztatását. Így egyszerre akár 4 pár BuddyPhones is csatlakoztatható egy készülékhez!
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a BuddyPhones Discover gyermek fejhallgató rózsaszín-fehér (BP-DIS-PINK-01) termékhez

    Hasonló termékek