Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Bumbledore

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 207710

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 740 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek

  Dobj tűzgolyókat, hívj le villámokat, és idézz meg vulkánokat, hogy megvédd kaptáradat a megsemmisüléstől!

  Évekig edzett a nagy varázsló, Bumbledore kezei alatt a Honeyhold Keep megszentelt termeiben, és egy ilyen napra készült. Beezelbug, generációjának legígéretesebb és legambiciózusabb fiatal varázslója visszatért egy hosszú utazásról, távoli vidékeken és sötét tanításokon keresztül. Vad bogarak seregét hozza magával, mohó elméjüket mágikus erő ígérete tölti meg. A gazdád eltűnt. Tudod taszítani Beezelbug gonosz hordáját?

  Főbb jellemzők:

  Sajátítsd el a varázslatokat!
  Tisztítsd meg a csoportosított betolakodókat robbanásveszélyes tűzgolyókkal, és bontsd szét a szoros sorokat átható jéglándzsákkal. Hajtsd a gömbvillámokat laza ellenséges vonalakba, és idézz be az égből a csavarokat, hogy megszakítsd a légi csapásokat. Óvatosan időzítse a meteorokat, hogy maximalizálja a pusztítást, vagy varázslatos fűszálakkal tartsa a helyén a betolakodókat. Csatorna magma a földről, hogy megolvasztja az ellenséges páncélt.

  Hódítsa meg a szakaszokat logikával, ügyességgel és erővel!
  Készíts egy játéktervet, amellyel kihasználhatod ellenségeid gyengeségeit. Óvatosan célozza meg varázslatait a maximális hatás érdekében. Törd össze a jégbogarakat, és üsd a szentjánosbogarak ellenségei közé, hogy pusztító kombókat alkoss. Tisztíts meg több tucat ellenséget egy tökéletesen elhelyezett varázslattal, hogy bónuszpontokat szerezhess és szakértői szakaszokat nyiss meg.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Stratégia Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2012-03-15
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Bumbledore termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek