Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Bumbledore

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 207710

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 410 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Dobj tűzgolyókat, hívj le villámokat, és idézz meg vulkánokat, hogy megvédd kaptáradat a megsemmisüléstől!

    Évekig edzett a nagy varázsló, Bumbledore kezei alatt a Honeyhold Keep megszentelt termeiben, és egy ilyen napra készült. Beezelbug, generációjának legígéretesebb és legambiciózusabb fiatal varázslója visszatért egy hosszú utazásról, távoli vidékeken és sötét tanításokon keresztül. Vad bogarak seregét hozza magával, mohó elméjüket mágikus erő ígérete tölti meg. A gazdád eltűnt. Tudod taszítani Beezelbug gonosz hordáját?

    Főbb jellemzők:

    Sajátítsd el a varázslatokat!
    Tisztítsd meg a csoportosított betolakodókat robbanásveszélyes tűzgolyókkal, és bontsd szét a szoros sorokat átható jéglándzsákkal. Hajtsd a gömbvillámokat laza ellenséges vonalakba, és idézz be az égből a csavarokat, hogy megszakítsd a légi csapásokat. Óvatosan időzítse a meteorokat, hogy maximalizálja a pusztítást, vagy varázslatos fűszálakkal tartsa a helyén a betolakodókat. Csatorna magma a földről, hogy megolvasztja az ellenséges páncélt.

    Hódítsa meg a szakaszokat logikával, ügyességgel és erővel!
    Készíts egy játéktervet, amellyel kihasználhatod ellenségeid gyengeségeit. Óvatosan célozza meg varázslatait a maximális hatás érdekében. Törd össze a jégbogarakat, és üsd a szentjánosbogarak ellenségei közé, hogy pusztító kombókat alkoss. Tisztíts meg több tucat ellenséget egy tökéletesen elhelyezett varázslattal, hogy bónuszpontokat szerezhess és szakértői szakaszokat nyiss meg.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Stratégia Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2012-03-15
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Bumbledore termékhez

    Hasonló termékek