Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Buried Alive: The Annihilation VR

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1168980

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 5 275 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek  – Tudod, ki vagy, honnan jön ez a késztetés az ölésre?
  A Buried Alive: The Annihilation VR egy magával ragadó történetekben gazdag játék, amely a hullámlövöldözős mechanikán alapul egy nagyszabású világban.

  Az ókorban, a pokolban az ördög tudta, hogy ott az emberek rosszak, de nem érti, mi készteti őket erre, ezért elhagyja a poklot, hogy megnézze, miért teszik azt, amit tesznek. Attól a naptól fogva a korszakokon át az emberiség között jár, kiválasztott néhány témát, és megadta nekik legmélyebb vágyaikat. Ezek után mindent elvett tőlük, és beledobta őket a világuk manipulált változatába, hogy lássa, mit tenne egy ember, hogy életben maradjon!

  Nos, te egyike vagy azoknak az emberi lényeknek.

  A Buried Alive: The Annihilation VR-ben az erőszak a túlélés kulcsfontosságú eleme. A játék hatalmas fegyverarzenált tartalmaz, így biztonsága érdekében robbanthatja, lőheti, vághatja, vághatja, tépheti és tépheti ellenségeit.

  Ebben a világban nem kényszerülsz semmire, saját kezeddel alakítsd a játékmenetedet, hogy egyedi élményt teremts. Tarthatod kedvenc menedékedet, hogy megtudd, meddig tudsz túlélni, vagy felfedezheted a vadonban és rejtelmeiben, hogy többet tudj meg a történetről.

  A Buried Alive: The Annihilation VR-ben új területekre nyithatsz ajtókat, fegyvereket vásárolhatsz és frissíthetsz, titkokat fedezhetsz fel a történet megismeréséhez, és olyan fegyvereket szerezhetsz, amelyek más módon beszerezhetetlenek.

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2021-01-19
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Buried Alive: The Annihilation VR termékhez

  Hasonló termékek