Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Buried Alive: The Annihilation VR

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1168980

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 5 285 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek



    – Tudod, ki vagy, honnan jön ez a késztetés az ölésre?
    A Buried Alive: The Annihilation VR egy magával ragadó történetekben gazdag játék, amely a hullámlövöldözős mechanikán alapul egy nagyszabású világban.

    Az ókorban, a pokolban az ördög tudta, hogy ott az emberek rosszak, de nem érti, mi készteti őket erre, ezért elhagyja a poklot, hogy megnézze, miért teszik azt, amit tesznek. Attól a naptól fogva a korszakokon át az emberiség között jár, kiválasztott néhány témát, és megadta nekik legmélyebb vágyaikat. Ezek után mindent elvett tőlük, és beledobta őket a világuk manipulált változatába, hogy lássa, mit tenne egy ember, hogy életben maradjon!

    Nos, te egyike vagy azoknak az emberi lényeknek.





    A Buried Alive: The Annihilation VR-ben az erőszak a túlélés kulcsfontosságú eleme. A játék hatalmas fegyverarzenált tartalmaz, így biztonsága érdekében robbanthatja, lőheti, vághatja, vághatja, tépheti és tépheti ellenségeit.





    Ebben a világban nem kényszerülsz semmire, saját kezeddel alakítsd a játékmenetedet, hogy egyedi élményt teremts. Tarthatod kedvenc menedékedet, hogy megtudd, meddig tudsz túlélni, vagy felfedezheted a vadonban és rejtelmeiben, hogy többet tudj meg a történetről.

    A Buried Alive: The Annihilation VR-ben új területekre nyithatsz ajtókat, fegyvereket vásárolhatsz és frissíthetsz, titkokat fedezhetsz fel a történet megismeréséhez, és olyan fegyvereket szerezhetsz, amelyek más módon beszerezhetetlenek.

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2021-01-19
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Buried Alive: The Annihilation VR termékhez

    Hasonló termékek