Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Business Wars - The Card Game

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1186530

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A Business wars stratégiai csaták és üzletelméleti kártyajáték kemény keveréke. Használja egyedi paklit az üzleti világ helyzetével szemben, fedezze fel az összes lehetséges stratégiát, és légy a TOP 1 CEO az üzleti világban!  Jellemzők
  • Dinamikus pakliépítés : okosan válaszd ki a kártyáidat! Fedezze fel a több száz kártyát, amelyeket hozzáadhat a paklihoz minden egyes alkalommal, amikor megpróbálja megmászni a TOP CEO-t a szóban. Válassza ki azokat a kártyákat, amelyek együtt működnek az ellenfelek hatékony elküldésében és a csúcs elérésében.
  • Ellenfél társaság kiválasztása : Válaszd ki az ellenfelet minden alkalommal, amíg el nem kerülsz az 1. helyezésig. Válassza ki az ellenfelet okosan, minden ellenfél társaságának más stratégiára lesz szüksége a legyőzéshez! ismerje meg a pakli limitjét, mielőtt döntést hoz!
  • Szembenézni a helyzethullámokkal: Különböző helyzetek jelennek meg az előrejelzési fázisban, a következő fázisban, a jelenlegi fázisban és a kritikus fázisban. Ezek a helyzetek mindaddig haladnak előre, amíg Ön nem rendezi, vagy nem rendezi a cégét. Ha nem rendezed ezeket a helyzeteket, akkor még az ellenfél társaságát sem tudod megérinteni.   Tartalom:
   • 5 választható cég, amelyek mindegyike saját egyedi kártyakészlettel rendelkezik.
   • 130+ teljesen megvalósított kártya.
   • 45+ egyedi helyzettalálkozás.
   • 20+ ellenfél cég, akit kihívnak

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Stratégia Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2020-04-03
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Business Wars - The Card Game termékhez

  Hasonló termékek