Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Button City

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1273750

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Csatlakozz Discord közösségünkhöz


    A Játékról



    Édeskömény egy félénk kis róka, aki most költözött be a városba. Miután felfedezte a helyi játéktermet, új barátokat szerez, és egy forgószél-kalandba keveredik, hogy megmentse attól, hogy a mohó kövér macska Peppermint Pepperbottom mancsai leállítsák!

    A Button City egy színes, alacsony poly narratív kalandjáték a barátságról és a közösségről. Lépj be egy pasztell dioráma világba, amelyet a 90-es évek nosztalgiája ihletett, és tele van aranyos karakterekkel, akikkel barátkozhatsz. Végezzen furcsa küldetéseket a városban, játsszon arcade játékokat, gyűjtsön szórakoztató jelmezeket, fejtsen meg rejtvényeket és sok mást, miközben követi a felnőtté válásról és a számodra fontos dolgok megmentéséről szóló történetet.


    • Fedezzen fel egy gyönyörű és szeretettel kidolgozott világot alacsony poly art stílusban.
    • Ismerkedj meg a bájos állatfigurákkal.
    • Végezze el a szórakoztató és ostoba mellékküldetéseket a saját tempójában.
    • Mester arcade játékokat, hogy új játékmódokat és nyereménytárgyakat nyisson meg!
    • Öltözz vidám jelmezekbe, és díszítsd fel a szobádat.




    A Gobabots a legújabb őrület, amely végigsöpör az árkádon. Két, négyből álló aranyos gyümölcsrobot csapat küzd meg egy intergalaktikus versenyben, hogy elkészítsék a legnagyobb turmixot! Minden Gobabotnak megvannak a maga egyedi fegyverei és támadásai – gyűjtsd össze őket a játéktermi nyereménypultnál, alakítsd ki tökéletes csapatodat, és légy arcade bajnok!

    ★ Kicsinyítsd a Görögdinnye hegyet a feltuningolt elektromos autókban a rEVolution Racerben , a klasszikus arcade versenyjátékok pasztell színeiben. Versenyezzen Evie-ként egyéni EV Sprinterében ádáz riválisával, Spinnel. Drift, hogy töltse akkumulátorait, majd engedje szabadjára az extrém lendületeket, hogy túlgyorsuljon a versenyen!

    ★ A Prisma Beats egy szivárványos ritmusú játék funky látványvilággal és fantasztikus dallamokkal! Nyomj hangokat az ütemre, és mutasd meg a legjobb táncmozdulataidat – és próbáld ki a kihívás módokat, ha versenyképesnek érzed magad.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2021-08-09
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Button City termékhez

    Hasonló termékek