Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Café International

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 965210

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Szórakoztató és kihívásokkal teli stratégiai társasjáték.


    A legendás játék (Az év társasjátéka 1989, Németország, több mint egymillió eladott) visszatért, egy szórakoztató és kihívásokkal teli stratégiai társasjáték!

    Az eredeti társasjáték hivatalosan engedélyezett karikatúráit felhasználva azt tapasztalhatod, hogy nem minden vendég akar egymás mellett ülni a Café Internationalban. Így Önön múlik, hogy mindenki boldog legyen, és nemzetiségüknek és nemüknek megfelelően a megfelelő asztalokhoz ültesse őket, hogy maximális pontszámot érjen el.
    Minden rejtvényrajongó egyszerűen imádni fogja a Café Internationalt! Bár a szabályok egyszerűek és a játék könnyen játszható, még a stratégiailag legtehetségesebb elméket is kihívás elé állítja. A maximális pontok megszerzéséhez a lehető legtöbb asztalt le kell takarítanod, és alaposan át kell gondolnod, hova helyezd el a véletlenszerűen kiválasztott vendégkártyáidat...

    Klasszikus módban akár három játékos ellen is játszhatsz, akár ember egy helyi többjátékos játékban, akár számítógépes ellenfelek, akik három különböző nehézségi beállítás valamelyikében játszanak, így kihívást jelent a stratégia.

    Játsszon barátaival az interneten keresztül a „Steam Remote Play Together” funkcióval. Ha aktiváltál egy audiocsatornát a barátaid számára, az majdnem olyan, mintha együtt ülnénk az asztal körül. A megfelelő mozdulattal akár egy-két sikolyt is kiválthatsz ellenfeleidből!

    Az optimális adaptáció érdekében a társasjáték és a kártyajáték legnépszerűbb szabályait ötvöztük egy nagyszerű, új játékélménnyé. Közepes méretű és változtatható alaprajzával ez a változat nem csak a lehető legjobb áttekintést nyújtja az elérhető asztalokról, hanem feleleveníti a társasjáték minden jól ismert elemét, mint például a bárt és a Jokereket.

    Jellemzők

    • Helyezzen stratégiailag nemzetközi vendégeket asztalokhoz, hogy pontokat szerezzen
    • Gyors útmutató a könnyű kezdéshez
    • Súgó funkció, ha vizuális nyomokra van szüksége
    • Válasszon a Solitaire, Classic vagy Time Game közül
    • Helyi többjátékos, vagy játssz a barátaiddal a Steam Remote Play segítségével
    • Kihívás akár 3 számítógépes ellenfél ellen, egyenként 3 képzettségi szinttel
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Stratégia Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2021-07-01
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Café International termékhez

    Hasonló termékek