Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Café International

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 965210

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Szórakoztató és kihívásokkal teli stratégiai társasjáték.


  A legendás játék (Az év társasjátéka 1989, Németország, több mint egymillió eladott) visszatért, egy szórakoztató és kihívásokkal teli stratégiai társasjáték!

  Az eredeti társasjáték hivatalosan engedélyezett karikatúráit felhasználva azt tapasztalhatod, hogy nem minden vendég akar egymás mellett ülni a Café Internationalban. Így Önön múlik, hogy mindenki boldog legyen, és nemzetiségüknek és nemüknek megfelelően a megfelelő asztalokhoz ültesse őket, hogy maximális pontszámot érjen el.
  Minden rejtvényrajongó egyszerűen imádni fogja a Café Internationalt! Bár a szabályok egyszerűek és a játék könnyen játszható, még a stratégiailag legtehetségesebb elméket is kihívás elé állítja. A maximális pontok megszerzéséhez a lehető legtöbb asztalt le kell takarítanod, és alaposan át kell gondolnod, hova helyezd el a véletlenszerűen kiválasztott vendégkártyáidat...

  Klasszikus módban akár három játékos ellen is játszhatsz, akár ember egy helyi többjátékos játékban, akár számítógépes ellenfelek, akik három különböző nehézségi beállítás valamelyikében játszanak, így kihívást jelent a stratégia.

  Játsszon barátaival az interneten keresztül a „Steam Remote Play Together” funkcióval. Ha aktiváltál egy audiocsatornát a barátaid számára, az majdnem olyan, mintha együtt ülnénk az asztal körül. A megfelelő mozdulattal akár egy-két sikolyt is kiválthatsz ellenfeleidből!

  Az optimális adaptáció érdekében a társasjáték és a kártyajáték legnépszerűbb szabályait ötvöztük egy nagyszerű, új játékélménnyé. Közepes méretű és változtatható alaprajzával ez a változat nem csak a lehető legjobb áttekintést nyújtja az elérhető asztalokról, hanem feleleveníti a társasjáték minden jól ismert elemét, mint például a bárt és a Jokereket.

  Jellemzők

  • Helyezzen stratégiailag nemzetközi vendégeket asztalokhoz, hogy pontokat szerezzen
  • Gyors útmutató a könnyű kezdéshez
  • Súgó funkció, ha vizuális nyomokra van szüksége
  • Válasszon a Solitaire, Classic vagy Time Game közül
  • Helyi többjátékos, vagy játssz a barátaiddal a Steam Remote Play segítségével
  • Kihívás akár 3 számítógépes ellenfél ellen, egyenként 3 képzettségi szinttel
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Stratégia Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2021-07-01
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Café International termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek