FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Caribbean Odyssey

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 414500

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Lépj be a legendás kalóz kapitány, Henry Morgan epikus kalandjába. A 16. századi események által ihletett Caribbean Odyssey egy gyönyörű mese a hűségről, szerelemről, árulásról és bosszúról. Fedezze fel a titkok pazar és színes világát 2.5D-ben. Morgan kapitány utazása karibi szigeteken, barlangokon, kazamatákon, dzsungeleken és lakott városokon keresztül vezet. Fedezd fel a titokzatos igazságot, miközben a Karib-tenger legkeresettebb kalóza elmenekül Port Royal városából, hogy elmeneküljön Thomas Modyford gonosz kormányzó haragja elől. Valóban nála van a mitikus Aranyváros térképe?



    A Caribbean Odyssey egy hosszú mese első része, amely a legendás karakter, Henry Morgan kapitány lenyűgöző és epikus történetét meséli el. A történet Port Royalban kezdődik 1655-ben, ahol Henry Morgan meglátogat egy Merry Carleton nevű titokzatos nőt. Henry Morgan éppen korábban tért vissza Panamából, ahová Port Royal jelenlegi kormányzója, Sir Thomas Modyford küldte. Henrik kapitány sikeresen szétverte a spanyol hadsereget, és hetekig ostrom alá vette a fővárost. Végül a spanyolok kénytelenek voltak nagy váltságdíjat fizetni neki, hogy elkerüljék Panamaváros teljes felgyújtását és kifosztását.



    Sir Thomas Modyford kormányzó a brit korona megbízható tagja volt, és ravaszságáról és aranysóvárgásáról volt ismert. Henry Morgant Panamába küldte, mert Panama City átvétele megnyitná az ajtókat a Királyi Haditengerészet előtt, hogy megerősítse fellegvárát a nyílt vizeken. Sajnos a sors kegyetlen forgatókönyve folytán a spanyolok és a brit királyi korona már Henry Morgan hódítása előtt békeszerződést kötöttek. Ennek eredményeként Henry Morgan tetteit kalózkodásnak minősítik, a királyi korona pedig törvényen kívülinek nyilvánítja, és tetemes jutalmat ró a fejére. A ravasz kormányzó, Sir Thomas Modyford lehetőséget látott arra, hogy azonnal a királyi korona kedvében járjon, és táplálja kapzsiságát azzal, hogy megállapodott a spanyolokkal, hogy közös expedícióra indulnak a titokzatos és pletykák szerint elterülő Aranyváros levadászására, cserébe a törvényen kívüli leszállásért. kézzel kivette a spanyol erőket Panamában. Most Morgan kapitányt a koronabíró és a bosszúálló spanyolok keresztezi.

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland, Indie, Akció, Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2015-11-12
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek