Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Castle Greyrot

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1622010

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Csatlakozz Discordunkhoz!


    A Játékról


    A Castle Greyrot egy bulialapú, szélhámos RPG kaland és boss rush elemekkel kombinálva. Ez azt jelenti, hogy megkapod a tipikus szélhámos élményt (Véletlenszerű színpadok, felszerelések, harci hajlító átkok, többféle választási lehetőség, brutális főnökök), de örökre megőrzi zsákmányát, egyedi hőseit és fejlesztéseit.

    Maga a kastély tele van rejtélyekkel, halálos csapdákkal, kincsekkel és ellenségekkel. Azt pletykálják, hogy a Greyrot kastély egy élőlény, amely 10 évente változtatja a helyét, és bárhová is megy, elrontja környezetét. Szívesen fogad minden vendég kalandozót, és a lelkéből táplálkozik.

    Tapasztalt parancsnokként beidéztek, hogy vegyenek részt rajta a Greyrot kastély elleni rajtaütésben.
    Zsoldosokkal az oldaladon a várba készülsz, és elpusztítod a benne rejlő ismeretlen gonosz erőt.


    Osztály alapú taktikai RPG

    16 osztály közül választhat. Kezdve a Cleric, Thief, Warrior és Wizard. Igen, visszatérő hősünk, Időmágusunk is itt van. Állítsd be 3 párttagodat, hogy megtámadják a kastély borzalmait!

    Feloldható osztályok

    Az előző osztályok szintre emelésével és a kastély fokozatos felfedezésével 12 új osztályt nyithat meg, amelyek széles választékával rendelkeznek.

    Titkok

    Minden osztályhoz egyedi készségkészletek tartoznak, és segíthetnek olyan jutalmakban, amelyek felfedik a Castle Greyrot titkát.

    Véletlenszerűség mindenütt

    Alternatív utak, események és főnökök a kastély részét képezik. Imádkozzunk azért, hogy biztonságban legyünk a HALÁLOS csapdáktól és a karrágó mimikai ládáktól!

    Rogue-lite élmény

    Nincs örökhalál, újrapróbálhatod a csatákat, amíg fel nem lépsz! Különböző beállítások és osztálykombinációk mindig az Ön rendelkezésére állnak.

    Permanens progresszió

    Minden alkalommal, amikor a csapatod sikeresen visszatér a főnökölő küldetésből, lehetőséged lesz javítani a párt statisztikáit.

    Nemlineáris szintezés

    Tapasztalat őrlése? Ez túl régi iskola. Megszabadulunk a tapasztalatoktól! Az osztálycélok az új szintezési rendszer. Végezd el a feladatokat és lépj szintre!

    Főnökök

    A Castle Greyrot a boss csatákról szól, minden szakaszban 2-3 bosscsata van. A több mint 50 főnökkel rengeteg meglepetés vár rád. Le tudod győzni a kihívásokat?
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Stratégia Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2022-07-10
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Castle Greyrot termékhez

    Hasonló termékek