Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Castle Greyrot

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1622010

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Csatlakozz Discordunkhoz!


  A Játékról


  A Castle Greyrot egy bulialapú, szélhámos RPG kaland és boss rush elemekkel kombinálva. Ez azt jelenti, hogy megkapod a tipikus szélhámos élményt (Véletlenszerű színpadok, felszerelések, harci hajlító átkok, többféle választási lehetőség, brutális főnökök), de örökre megőrzi zsákmányát, egyedi hőseit és fejlesztéseit.

  Maga a kastély tele van rejtélyekkel, halálos csapdákkal, kincsekkel és ellenségekkel. Azt pletykálják, hogy a Greyrot kastély egy élőlény, amely 10 évente változtatja a helyét, és bárhová is megy, elrontja környezetét. Szívesen fogad minden vendég kalandozót, és a lelkéből táplálkozik.

  Tapasztalt parancsnokként beidéztek, hogy vegyenek részt rajta a Greyrot kastély elleni rajtaütésben.
  Zsoldosokkal az oldaladon a várba készülsz, és elpusztítod a benne rejlő ismeretlen gonosz erőt.


  Osztály alapú taktikai RPG

  16 osztály közül választhat. Kezdve a Cleric, Thief, Warrior és Wizard. Igen, visszatérő hősünk, Időmágusunk is itt van. Állítsd be 3 párttagodat, hogy megtámadják a kastély borzalmait!

  Feloldható osztályok

  Az előző osztályok szintre emelésével és a kastély fokozatos felfedezésével 12 új osztályt nyithat meg, amelyek széles választékával rendelkeznek.

  Titkok

  Minden osztályhoz egyedi készségkészletek tartoznak, és segíthetnek olyan jutalmakban, amelyek felfedik a Castle Greyrot titkát.

  Véletlenszerűség mindenütt

  Alternatív utak, események és főnökök a kastély részét képezik. Imádkozzunk azért, hogy biztonságban legyünk a HALÁLOS csapdáktól és a karrágó mimikai ládáktól!

  Rogue-lite élmény

  Nincs örökhalál, újrapróbálhatod a csatákat, amíg fel nem lépsz! Különböző beállítások és osztálykombinációk mindig az Ön rendelkezésére állnak.

  Permanens progresszió

  Minden alkalommal, amikor a csapatod sikeresen visszatér a főnökölő küldetésből, lehetőséged lesz javítani a párt statisztikáit.

  Nemlineáris szintezés

  Tapasztalat őrlése? Ez túl régi iskola. Megszabadulunk a tapasztalatoktól! Az osztálycélok az új szintezési rendszer. Végezd el a feladatokat és lépj szintre!

  Főnökök

  A Castle Greyrot a boss csatákról szól, minden szakaszban 2-3 bosscsata van. A több mint 50 főnökkel rengeteg meglepetés vár rád. Le tudod győzni a kihívásokat?
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Akció, Stratégia, Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2022-07-10
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek