Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Castle on the Coast

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1341900

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 450 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Nézd meg a többi játékunkat is!

    https://store.steampowered.com/app/1433860/The_Amazing_American_Circus/


    NÉZD MEG A KÖVETKEZŐ JÁTÉKOKAT!

    https://store.steampowered.com/app/1668130/orbitindustries/


    A Játékról

    A Castle on the Coast egy kézzel rajzolt, retró 3D-s gyűjtőverseny, amely egy George nevű imádnivaló, parkoló zsiráfot varázsol el!

    A Castle on the Coast egy káprázatos collectionathon arcade platformer. George, a barátságos zsiráf kihívást jelentő szinteken parkouroz, tele kristálybarlangokkal, kövekkel megrakott csarnokokkal és kócos, alternatív dimenziókkal, és megpróbálja összehozni a két erős, konfliktusban lévő varázsló családját. Co-op módban használhatja Swirlz nevű mókusbarátja segítségét.

    Az együttműködési módnak köszönhetően még a legfiatalabb játékosok is élvezhetik George kalandjait, együtt játszva barátaikkal vagy ülőikkel. A játéktermi szórakozás mellett a Castle on the Coast egy komolyabb, morális nézőpontot is kínál. Ez érinti a veszteség, a konfliktus kezelését és az ellenségek szeretetét.

    VÖLGYI GYERMEKKÓRHÁZ

    George, the Giraffe a Valley Children's Hospital hivatalos kabalája Kaliforniában. George közel hét évtizede szimbolizálta a Valley Children's szeretetét és törődését. Az öt alapító anya által a kórház kabalájaként „fogadott” zsiráfot választottak, mert a szárazföldi emlősök közül neki van a legnagyobb szíve. És ez a szív minden egyes nap jelen van a Valley Children's ellátásában. Most a Valley Children's, a Big Heart Productions és a Klabater együttműködésének köszönhetően a szeretett zsiráf egy videojátékban debütál!

    Egy varázslatos kastély, amely konfliktusba süllyedt

    Segíts George-nak felfedezni a varázslatos kastélyt a tengerparton, ahol kristálybarlangok, kővel megrakott csarnokok és más dimenziók találhatók. Zökkenőmentesen vándorolhat szintről szintre betöltőképernyők nélkül egy nagy, összekapcsolt világban.



    Ezen a földön azonban nincs minden rendben. Két hatalmas varázsló haragot visel árva társaikra. George újra össze tudja hozni ezt a családot, vagy csak az útjába áll?

    Egy aranyos zsiráf XTREME PARKOUR ERŐKÉVEL!?

    Ez a zsiráf bárhová, bármikor eljuthat! Az érzékeny vezérlőkkel összefűzheti a fali futásokat, fali ugrásokat, pörgetéseket, merüléseket, dobásokat és sok mást. Vágjon új utakat a pályákon keresztül, hogy meghiúsítsa a szinttervezőket. Ha a menő mozdulatok nem elegendőek, vegyen fel egy jetpacket vagy egy rakétahajtású autót, hogy új magasságokat érjen el.

    3D gyűjtőverseny

    Tegye a zsebébe rengeteg finomságot, miközben felfedezi! Virágok nyitják meg az új jelmezeket, a csillagkulcsok kinyitják az ajtókat, és a zárókövek... amelyek kinyitják a derengő központi tornyot...

    Egy diós segédjátékos csatlakozik a keverékhez

    A 2. játékos irányíthatja George segédjét: Forgassa meg a repülő mókust! Alkoss hasznos, ruganyos virágokat, robbants ellenséget varázslattal, vagy válj élő ejtőernyővé, hogy lelassítsd George leereszkedését. Amikor George és Swirlz együtt dolgoznak, semmi sem lehetetlen!

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Megjelenés dátuma: 2021-12-02
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Castle on the Coast termékhez

    Hasonló termékek