Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Cata Silentis 10 (Low Noise) Szellőző ventilátor

    Kategória: Ventilátorok

    Cikkszám: 01072000

    • 15 915 Ft
      Nettó ár: 12 531 Ft
    • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4 - 3 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A Cata Silentis szellőztető ventilátorok formatervezett kialakításának nem csak esztétikai, hanem áramlástechnikai szerepe is van. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint jellemzi. Fürdőszobák, mellékhelyiségek, háztartási helyiségek szellőztetésére tervezték, az elhasználódott levegő közvetlen faláttörésen vagy rövid csőrendszeren keresztül történő kivezetésére. A ventilátor üzemeltethető a helyiség lámpakapcsolójáról vagy a ventilátor számára külön elhelyezett kapcsolóról egyaránt.

    A termék fröccsenő víz ellen védett, nedvesség tekintetében IP-X4 védettségi szinttel rendelkezik, ezért a minimum telepítési magasság 225 cm lehet a padlószinttől mérve. Oldalfalon és mennyezeten is telepíthető speciális csapágyazásának köszönhetően.

    Előlapja egy mozdulattal, szerszámok használata nélkül levehető ill. ugyanilyen egyszerűen a készülékre visszahelyezhető. Ez lehetővé teszi a ventilátor könnyű és hatékony tisztántarthatóságát, amely a várható élettartamát pozitívan befolyásolhatja.

    A beépített pillangószelepnek köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, amely mellékhelyiségek és többfelhasználós légtechnikai rendszerek (pl. társasházak közös strangja) esetén lehet kimondottan előnyös.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek