Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Catch & Release

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 679750

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 4 115 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek


  Csak te. Egy tavon.

  Lépj be evezős csónakodba, ragadd meg a lapátokat, és merülj el egy olyan meditatív, pihentető VR horgászélményben, mint senki más.

  A Catch & Release egy gyönyörű hegyi tavon helyezi el Önt, és szabadon felfedezheti és evezhet, miközben kiválasztja a horgászhelyet, és gyönyörködhet a tájban. A horgászkalandok hátterében sűrű erdők, hegyek, sziklák és náddal borított partok állnak.  Amíg horgászik, zenét hallgathat a rádióban, átugorhatja a köveket a tavon, vagy használhatja a sok interaktív elem bármelyikét.

  Válassza ki a megfelelő csalit, válasszon egy jó horgászhelyet, és dobja ki a botot, hogy a legnagyobb hal a horogra kerüljön! De ha egyszer megtette, akkor még nincs vége. Ki kell fárasztania a fogást, és meg kell nyernie a küzdelmet, mielőtt felcsavarhatja!  A játékot úgy alakították ki, hogy a játékosok úgy lazíthassanak és játszhassanak, ahogy akarnak, vagy küldetéseket vállalva új felszerelést és interaktív elemeket szabadíthat fel, hogy segítsen a legnagyobb hal kifogásában!

  A Catch & Release-t az alapoktól kezdve a VR és a lánctalpas vezérlők számára fejlesztették ki. Számos saját zenei műfajú rádiócsatornát is összeállítottunk a tóparti zenehallgatás örömére.  A Catch & Release működik Oculus Rift, HTC Vive és Microsoft Mixed Reality készülékeken.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Sport Szimuláció
  Megjelenés dátuma: 2018-06-07
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Catch & Release termékhez

  Hasonló termékek