Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Cellect iPhone 14 Pro magsafe bőr tok sötét kék (APPLE-MPPJ3ZM-A)

    Kategória: Telefontok

    Cikkszám: APPLE-MPPJ3ZM-A

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    iPhone 14 Pro-bőrtok Magsafe funkcióval

    Az iPhone 14 Pro-hoz tervezett, MagSafe-rögzítésű Apple bőrtok extra védelmet nyújt, és egyben stílusos kiegészítője is a telefonodnak.

    A tok kiváló minőségű, különleges cserzésű és festésű bőrből készül, így lágy tapintású külső felülete az idő múlásával természetes módon nyeri el patináját. Egy pillanat alatt bepattan a helyére, ahogy felteszed, és úgy védi az iPhone-odat, hogy az nem tűnik tőle vastagabbnak.

    Beépített mágnesek illesztik tökéletesen az iPhone 14 Pro-ra, így feltenni és levenni is minden alkalommal fantasztikusan gyors és kényelmes. A pontosan illeszkedő mágnesekkel a vezeték nélküli töltés gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha. Ha töltened kell a telefonodat, csak hagyd rajta a tokot, és pattints rá egy MagSafe töltőt, vagy helyezd egy Qi-kompatibilis töltőre.

    A tervezési és gyártási folyamat részeként ez a tok több ezer órányi tesztelésen esik át – ahogy az az Apple saját tervezésű tokjainál megszokott. Így nemcsak remekül mutat, de a karcolásoktól és az ütődésektől is megvédi az iPhone-t.

    Ez a kiváló minőségű, rugalmas bőrből készült tok megvédi az iPhone-odat. Természetes anyagán egy finom bőrövhöz hasonlóan egyedi redőket és mintázatot is felfedezhetsz, és idővel gyönyörű patinát is kaphat. A MagSafe kiegészítőkkel való használat idővel csekély nyomot hagy rajta. Ha aggódnál emiatt, érdemes inkább szilikontokot vagy átlátszó tokot választanod az iPhone 14 Pro-hoz.
    Egyéb tulajdonságok
    Tipus: Védőtok
    Szín: Kék
    Anyaga: Műanyag
    Márka: Apple
    Kompatibilitás: Apple iPhone 14 Pro
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Cellect iPhone 14 Pro magsafe bőr tok sötét kék (APPLE-MPPJ3ZM-A) termékhez

    Hasonló termékek