Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Ceruza, Samsung Galaxy Z Fold5 SM-F946B, S Pen, fekete, gyári

  Kategória: Érintőceruza

  Cikkszám: RS147101

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A ceruza kizárólag csak a Samsung Galaxy Z Fold5 SM-F946B készülékhez használható.

  Használja ki a Galaxy Z Fold5 SM-F946B főképernyőjének nagyméretű kijelzőjét. Az S Pen Fold Edition vékony, 1,5 mm-es tollheggyel és 4096 nyomásszinttel rendelkezik, hogy olyan természetesen és pontosan írhass és vázolhass, mintha tollal írnál a papírra.

  Az S Pen Fold Editiont úgy tervezték, hogy természetesen illeszkedjen a kezedbe, így hosszú ideig írhatsz vele. Ha végzett, egyszerűen tárolja a tollat a mellékelt tokban, hogy könnyedén hordozhassa. Ha még gyorsabban szeretne vele dolgozni, akkor hozzon létre parancsikonokat a kedvenc S Pen műveleteihez.

  Úgy tervezték, hogy zord körülmények között is kitartson. Víz- és porállósága révén az S Pen teljes mértékben működőképes marad, akár esőben, akár poros úton használod.

  *A Galaxy Z Fold5 S Pen Fold Edition IP68 besorolású. Laboratóriumi tesztkörülmények között, akár 1,5 méteres édesvízben, legfeljebb 30 percig merülve tesztelték. Strandon vagy medencében történő használat nem ajánlott. A készülék víz- és porállósága nem állandó, és idővel csökkenhet.

  A készülék pontos és kényelmes vezérlését biztosítja. Ezzel a tollal tökéletes pontossággal rajzolhat, festhet, írhat jegyzeteket stb. A Pen Bluetooth technológiát használ, így sokkal könnyebb lesz az Ön számára. 

  Jellemzői:
  -Rugalmas, nagy érzékenység
  -Modern kinézet
  -Tökéletesen tartja a kezében
  -Széles kompatibilitás
  -Védettség: IP68

  Az érintőképernyős telefonok, tabletek, sőt számítógépek használata ma már mindennapos. A képernyő mérete jelentősen befolyásolja a használhatóságot. Bár a szoftverfejlesztők úgy készítik el a programokat, hogy a felhasználó azt könnyen tudja kezelni, azonban ez nem minden képernyő méretre igaz. Kisméretű kijelző esetén egy felnőtt keze nem minden esetben képes egy SMS-t vagy egy E-mailt megírni.

  Az ilyen problémák megoldására nagyszerű és olcsó találmány a kapacitív felülettel rendelkező toll vagy ceruza, amely nagymértékben megkönnyíti a virtuális billentyűzet használatát bármilyen kisméretű kijelzővel rendelkező telefon esetében.

  A toll, amely a legtöbb esetben csak egy tollra hasonlító eszköz (ezt nevezi a köznyelv kapacitív ceruzának), egy olyan felülettel rendelkezik, amely az emberi ujj kapacitását helyettesíti, fogása az emberi kéz részére kényelmes, hiszen olyan, mintha tollal vagy ceruzával dolgoznánk.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek