Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Cobi U-Boot U-96 Typ VIIC 444 darabos építő készlet

  Kategória: Hajó

  Cikkszám: 4847

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A híres tengeralattjáró modellje teljes egészében lengyel COBI építőkockákból készült, szenzációs 1:144 méretarányban! A készlet 444 elemből áll, és tartalmaz egy téglából készült bemutató alapot és egy táblát a tengeralattjáró nevével. A tökéletesen reprodukált U-96 modell 46,6 cm hosszú! Minden részlet és grafikai elem tartós nyomat, amely még intenzív használat során sem kopik le.

  Az ikonikus tengeralattjáró egy újabb kihagyhatatlan darab a gyűjtők és a haditengerészeti technológia, a mérnöki tudományok és a történelem rajongói számára. A modell kiváló kiállítási értékkel is bír, és mind egy felnőtt irodájában, mind egy tinédzser szobájában remekül mutat. Építsd a történelmet, darabról darabra, a COBI!

  A történelmi U-96-os hajó 1940. szeptember 14-én állt szolgálatba. A hajó összesen 11 harci járőrözést hajtott végre, amelyek során 28 hajót süllyesztett el és 4-et megrongált. Részt vett a szövetséges konvojok elleni akciókban. Az egység védjegye egy mosolygó kardhalat ábrázoló jellegzetes embléma volt. 1943 áprilisa után az U-96 kiképzőhajóvá vált. Említésre méltó, hogy a hajón teljesített szolgálat alatt egyetlen legénységi tag sem halt meg, ami háborús körülmények között nem gyakran fordult elő. A hajót 1945. február 15-én leszerelték. Wilhelmshaven kikötőjében süllyedt el egy amerikai légitámadás során 1945. március 30-án. Lothar-Günther Buchheim haditudósító, aki Heinrich Lehmann-Willenbrock parancsnoksága alatt részt vett az egyik úton, élményei ihlették a "Das Boot" című film alapjául szolgáló regény megírására.

  • 444 kiváló minőségű elem
  • Az EU-ban egy több mint 20 éves hagyományokkal rendelkező vállalat által gyártott termék.
  • A blokkok megfelelnek a gyermekeknek szánt termékekre vonatkozó biztonsági előírásoknak
  • Teljesen kompatibilis más márkájú építőkockákkal
  • A nyomott blokkok nem karcolódnak vagy maszatolódnak, és nem fakulnak ki játék közben vagy a hőmérséklet hatására sem
  • Világos és intuitív, illusztrációkon és lépésről-lépésre történő útmutatásokon alapuló használati utasítások
  • A hajó nevével ellátott kocka
  • 1:144 méretarányú modell
  A modell méretei: (hosszúság x szélesség x magasság): 466 mm x 41 mm x 126 mm
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek