FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Cocinare 0.9L Vízforraló - Leopárd

    Kategória: Elektromos vízforralók

    Cikkszám: CEK-201 - LEOPARD

    • 36 990 Ft
      Nettó ár: 29 126 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás a raktárunkba: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Érezze magát igazi baristának

    Főzzön olyan italt, amely még a legigényesebb kávé- és tearajongó elvárásainak is megfelel. A Gooseneck elektromos vízforraló űrtartalma 0,9 liter, és 38°C és 100°C között pontos hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé. A praktikus gombbal beállított, kiválasztott érték megjelenik a képernyőn. Most minden nap élvezheti kedvenc italai aromás ízeit!

    Átgondolt jellemzők

    A vízforraló hatékony hőszigetelést biztosít, akár 60 percig is megőrzi a meleget. A készülék 5 perces időzítővel is rendelkezik, amely segít az optimális extrakciós idő elérésében, ezáltal a kívánt kávé ízének kivonásában.

    Ergonomikus kialakítás

    A vízforraló belseje korrózióálló 304-es rozsdamentes acélból készült. Súlya nem haladja meg a 600 grammot. A felfelé néző forrólevegő-kimenet elvezeti a gőzt a kezéből, csökkentve ezzel az égési sérülések kockázatát. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a stabil és kényelmes öntést, az elegáns S-alakú kialakításnak köszönhetően pedig a Gooseneck modell páratlan vízáramlás szabályozást biztosít. A Cocinare segítségével elsajátítja a tökéletes kávéfőzés művészetét!

    Kényelmes működés

    A gomb segítségével egyszerűen beállíthatja a hőmérsékletet, a praktikus gombok pedig a vízforraló zökkenőmentes működését teszik lehetővé. Sőt, az 1200 és 1500 W közötti teljesítménytartományban nem kell sokáig várnia, amíg a víz felforr. Most gyorsan elkészítheti a finom italokat!

    Csomag tartalma:

    • Elektromos vízforraló x1
    • Alátét x1
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek