Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Cold Comfort

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 683190

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 37 680 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek


  A Cold Comfort egy aszimmetrikus 5v5 Tactical FPS.

  Játssz akár túlélőként, akár Gamma Prime-ként – mindkét oldalon teljesen egyedi játékmechanika és nagymértékben eltérő célok vannak.

  Minden túlélőnek megvan a saját exkluzív fegyverkészlete, készsége és kütyüje. Egységes céljuk: az emberiség megóvása a Gamma Strain világjárványtól. Ki kell menteniük és evakuálniuk a civileket, biztosítva, hogy a fertőzés ne terjedjen tovább.

  Mint minden vírusnak, ennek is az a fő előjoga, hogy fejlődjön és terjedjen. A Gamma-törzs által mutált áldozatok, a Gamma Primes tökéletes katalizátor erre a feladatra. Gamma Prime-ként egy fertőzött patkányt megtestesítő játékot indítasz. Rohanni, rémületet és fertőzést terjeszteni.  Minél több holttestet és civilt fertőz meg, annál nagyobb lesz az újraszületett készleted. Válassza ki, mikor szeretné megtenni a következő evolúciós lépést, zombivá válni, majd teljesen Gamma Prime-vé fejlődni; használja ezeket a szakaszokat saját előnyére.

  A Cold Comfortban az egyetlen igazi áru az emberi élet.

  A túlélésért folytatott küzdelem függönyei mögött egy sokkal nagyobb történet játszódik le – egy történet, amely egy hatalmas gyógyszeripari vállalatról szól, akinek víziója van, és minden olyan dolog, ami elromolhat, mert az emberiség egyszerűen nem áll készen a halhatatlanságra.

  JELLEMZŐK

  • Barikádok és csapdák: A túlélőknek számos eszköz áll a rendelkezésükre, hogy megcsonkítsák és megsebesítsék.
  • Dinamikus nappali/éjszakai ciklus: Minél később lesz, annál erősebbek lesznek a Gamma Prime-ok és a zombik.
  • Dinamikus pusztítás: A barikádok csak annyira jók, mint a környező környezetük. A játékosok kihasználhatnak bizonyos szerkezeti gyengeségeket.
  • Gamma Prime Spawn Pool: A Gamma Prime spawn poolját a térképen maradt zombik száma határozza meg. Nincs több zombi a játéknak vége.
  • Játssz vírusként: Valóban aszimmetrikus szempont – a Gamma Primes mindig patkányként születik, zombikká fejlődhetnek, majd végül Gamma Primesekké, és amikor meghalnak, a ciklus folytatódik.

  MODULÁRIS AI RENDSZER


  A moduláris AI-rendszer engedélyezése nagyobb mélységet és elmélyülést tesz lehetővé, biztosítva a civilek és zombik széles választékát.

  GAMMA PRIME EVOLUTION


  A Gamma Primes mindig patkányként ívik. Megharaphatják a holttesteket és a civileket, akik aktiválják a benne alvó vírust. Ha egyszer megharapják, zombikká változnak. Amikor a Holttestből Zombivá alakul át, újra megharaphatják őket, és a játékos megtestesíti a Zombit. A játékosok ezután stratégiailag megválaszthatják, hogy mikor fejlődjenek Gamma Prime-vé. Miután elpusztulnak, patkányként ismét szaporodnak, és a ciklus addig folytatódik, amíg már nem marad életképes gazda, vagy az összes túlélő megfertőződik.  TESTRESZABHATÓ FEGYVEREK


  Minden túlélőnek egyedi, karakter-specifikus fegyverei és kütyüi vannak. A játékosok testreszabhatják fegyvereiket, hogy alkalmazkodjanak saját egyéni játékstílusukhoz.

  KÉSZÜLÉKEK

  A túlélőknek szabványos kütyük vannak, például patkánycsapdák, patkánypermet és zseblámpák, de minden túlélőnek megvan a saját kütyükészlete, ami teljesen egyedi taktikát tesz lehetővé.

  KÉPESSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEK

  A túlélőknek KÉPESSÉGEK, a Gamma Prime-oknak pedig KÉPESSÉGEIK vannak. Minden karakternek van egy haladási fája, amely feloldható a megfelelő GNA vagy DNS használatával.

  TARTÓS KARAKTER FEJLESZTÉS

  Oldja fel és frissítse az egyes karaktereket ízlése szerint az elágazó frissítési lehetőségekkel.

  CSING CSING

  A genetikailag mutáns burkolattól a fegyverbőrökig és csecsebecsékig kiemelheti karaktereit.

  CSOMAGMENTALITÁS

  A többszintű térképek erős falka mentalitással/kohéziós mechanikával, morális rejtvényekkel és túlélők erődítményeivel kombinálva a Cold Comfort-ot szívdobogtató zsigeri játékélménnyé teszik, amely a szervezett taktikai csoporttervezést a másodperc törtrésze alatti döntéshozatallal keveri a valós méretű csatákban 5 játékos oldalanként.

  A GAMMA TÖRZÉS

  Egy világ, amelyet egy halálos vírus, a Gamma-törzs pusztított. Általános nevén „Betegség”, ez egy fertőző betegség, amelyet az influenzavírus mutációja okoz. A Globális Betegség- és Megelőzési Központ (GDC) 2022 júniusában világjárványnak nyilvánította egy új típusú gamma A törzs járványát.

  GENETIKAI MUTÁCIÓK

  A Gamma Prime az igazi túlélők, mivel a manipulált Gamma törzs vakcina révén mutáltak. Fokozott képességeik olyan erővé teszik őket, amellyel számolni kell. Minden Gamma Prime-nak megvannak a saját különleges képességei, amelyek igazán egyedivé teszik, és teljesen más játékstílust igényelnek.

  LENYÚLT ÁLLAPOT

  A halál a könnyebb kiút. Amikor a túlélők belehalnak a sebeikbe, „ledőlt állapotba” kerülnek. Ebben az állapotban mászkálhatnak, és használhatják oldalfegyvereiket. A Gamma Prime-ok azonban immobilizálhatják őket, amíg ebben a bizonytalan és legyengült állapotban vannak, és DNS-t vonhatnak ki belőlük. Ez a "mezőgazdasági gépész" egy egyensúlyozó cselekedet. Túl gyorsan extraháljon ki túl sok DNS-t, és a túlélő meghal. A kivont DNS-t a meccs után felhasználhatja a játékos saját túlélő karakterének fejlesztésére; új fegyverek, kütyük és készségek felszabadítása.

  KÖZÖSSÉGI IRÁNYÚ FEJLESZTÉS

  Játékfejlesztőként néha alagútlátástól szenvedünk, és elfelejtjük, mi az, ami igazán fontos neked, rajongóink! Indie stúdióként a Gamma Minus úgy ítéli meg, hogy a közösségi visszajelzések kulcsfontosságúak az élvezetes és emlékezetes élmények kialakításában. Szeretnénk meghívni a játékosokat, hogy vegyenek részt abban a közös erőfeszítésben, hogy a Cold Comfort-ot olyan játékká tegyék, amellyel mindig is játszani akart. Ezért nagyon átláthatóak vagyunk a rendszeres előrehaladási jelentésekben és a Discord szerverünk növekvő közösségével való interakcióban. Ez egy nagyszerű lehetőség számunkra, hogy közvetlenül megbeszéljünk minden Cold Comfort-val kapcsolatos dolgot közvetlenül a rajongóinkkal.


  NYILATKOZAT

  A Cold Comfort jelenleg fejlesztés alatt áll, és ez idő alatt jelentősen megváltozik.

  Ez csak néhány a csodálatos dolgok közül, amelyeket a HIDEG KÉNYELEM-ben megtehet. Hamarosan több is kiderül!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Akció
  Életkor: 16 +
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek