Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Colony Siege

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1198740

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 4 125 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A Colony Siege ötvözi az RTS és a toronyvédelem legjavát, beleértve a bázisépítést, a labirintusokat és az egységfizikát. Használjon lökéshullámokat és rugós csapdákat, hogy ellenségeit sziklákba, lávába és egyéb veszélyekbe taszítsa. Építsen gépeket, tankokat és egyéb mobil egységeket. Tizedelje meg a tömeges ellenségeket légi-, rakéta- és orbitális csapásokkal. A kiterjedt, nem lineáris kampány támogatja az egyjátékos és a 2 játékos online együttműködést.

  Védd meg kolóniádat
  Akár a Xenók, akár a Riven ellen harcolunk, egyetlen kolóniaépület sincs biztonságban a támadásoktól. Míg a kolónia Citadella védelme az elsődleges célod, az ellenség nem tesz különbséget a kolónia megtámadásában.

  Védekezzen a könyörtelen biomechanikus xeno raj ellen, valamint a korrupt Riven ellen, amely egykor ember volt. Mindkét ellenséges csoport eltérően viselkedik, és eltérő taktikát igényel.

  Használj tornyokat, csapdákat, csapásokat, mobil egységeket és különleges képességeket
  Védekezzen erős tornyokkal, amelyek egymás közelébe helyezve automatikusan falakat képeznek. Használjon egyedi csapdákat az ellenség lelassításához, felkarolásához, elégetéséhez vagy bombázásához.

  Építsen és irányítson mobil földi egységeket. Üsse az ellenséget műholdhajtású támadásokkal, nagy hatótávolságú rakétákkal, parancsnoki képességekkel és vadászrepülőkkel.

  Tervezz labirintusokat a csata előtt és alatt
  A védelmi tornyok és sorompók automatikusan lézerkerítést generálnak, ha egymáshoz közel vannak megépítve, lehetővé téve a mobil egységei áthaladását, miközben korlátozzák az ellenség mozgását.

  Vágj bele egy epikus kampányba
  Tapasztaljon meg több tucat intenzív küldetést egy elágazó utakkal rendelkező csillagtérképről. Nyomd meg az előnyödet, vagy ismételd meg a korábbi küldetéseket extra pénzért.

  Harcolj egyedül vagy egy baráttal
  Az egész kampány az első küldetéstől az utolsóig együttműködő. Egyesítse erőit egy barátjával, vagy kombináljon különböző taktikákat.

  Tartós progressziós rendszer
  Keressen pénzt a küldetés elsődleges és bónuszcéljainak teljesítésével, és költse el folyamatos fejlesztésekre, új fegyverekre és különböző tornyokra, csapdákra, egységekre és csapásokra. Hatékony jutalmakat szabadíthat fel, hogy pusztítsa gyengeségeit vagy erősítse előnyeit.

  Harc a legkülönfélébb környezetekben
  Számítson a táj állandó változására, miközben különböző bolygókra, holdakra, űrállomásokra és hatalmas mobil űrplatformokra utazik.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Szimuláció, Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2020-09-07
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek