Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Company of Heroes 2 - Case Blue Mission Pack

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 231479

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 190 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  1941 hosszú telét követően a német Wehrmacht 1942 júniusában hatalmas nyári offenzívát indított „Case Blue” kódnéven. Ennek a hadműveletnek a célja a Kaukázus régió olajban gazdag vidékeinek elfoglalása volt. A Case Blue látványos korai nyereséget ért el, de Sztálingrád környékén erős ellenállásba ütközött.

  Vegyen részt egy sor forgatókönyvben, kihívásban és csatában, amely ezen a műveleten alapul. Irányítsd a hatalmas német hadigépezetet, és vezesd győzelemre erőiket tavasztól 1942 kemény teléig.

  • Co-Op forgatókönyv: Voronyezs

   VORONEZH, OROSZORSZÁG, Szovjetunió. 1942. június 28-án Németország nyári offenzívájának több útvonalat is biztosítania kell Sztálingrád felé, de a Vörös Hadsereg védhető pozíciókat foglal el a Don folyó mentén. A Case Blue részeként a Wehrmacht a népes oroszországi Voronyezs elfoglalásáért és megtartása érdekében küzd. A német gyalogos erők megállják a helyüket a városon belül, de a páncélos támogatásnak át kell törnie a szovjet védelmet és szembe kell szállnia az ellenséges tankokkal. Irányítsd a hidakat, hogy páncélt vigyél be a városba, és vezényelj egy egységes hadsereget a szovjet védők szétverésére.
   Játssz egy szövetségessel: Az 1. játékos (felül) járműveket irányít; A 2. játékos (alul) a gyalogságot parancsolja.
  • Solo Challenge: Tiger Ace

   VOLGA FOLYÓMEDENCE, OROSZORSZÁG, Szovjetunió. 1942 szeptembere, a Wehrmacht majdnem elérte Sztálingrádot, és a Vörös Hadsereg nehezen tudott válaszolni a Case Blue előrenyomulásra. A Szovjetunió nyugati részének városait és falvait evakuálták, miközben a katonai erők beásták magukat és felkészültek a német támadásra. Egy korai gyártású Tigris Tank érkezett a frontra, hogy a B hadseregcsoportot a célja felé hajtsa.
  • Solo Challenge: Pusztíts el egy konvojt

   SZTALINGRAD KÖZELÉBEN, Szovjetunió. 1942. november: A szovjetek kitartóan ragaszkodnak Sztálingrádhoz, a szörnyű veszteségek és a szűkös készletek ellenére. A bolsevikok utánpótlási vonalait meg kell vágni, ha végre kiszorítják őket a városból. Használjon úttörőkből és gránátosokból álló kis haderőt a szovjet konvojok kiiktatására a városba.
  • AI-csata: Don folyó

   DON FOLYÓ VÖLGYE, Szovjetunió. 1942 decembere, az orosz tél ismét véget vetett a németek Szovjetunióba való előretörésének. A Vörös Hadsereg hatalmas ellentámadásba kezdett, hogy eltörölje a Case Blue összes előnyét. A Don folyó mentén a Wehrmacht szárnyát két szovjet harccsoport támadja, de a németek aligha vannak felkészületlenül. Erőteljes taracka őrzi a folyó átkelőjét, de nem világos, hogy ez elég lesz-e a szovjet árapály megfékezéséhez.
  • AI-csata: Harkov

   KHARKOV, UKRAJNA, Szovjetunió. 1942. május, A Vörös Hadsereg visszafoglalta Harkov ipari városát, és megpróbálja átvenni a kezdeményezést a Harmadik Birodalommal vívott háború második évében. Timosenko marsall erői azonban túlterheltek, és Paulus tábornokot és a Wehrmacht hatodik hadseregét a város újbóli elfoglalásával vádolják. Timosenko erői azonban nem adják meg magukat egykönnyen, és sikeresen mozgósították a helyi partizánokat, hogy segítsenek a védekezésben.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Stratégia
  Életkor: 18+
  Megjelenés dátuma: 2013-09-24
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Company of Heroes 2 - Case Blue Mission Pack termékhez

  Hasonló termékek